Ανοίγει τα χαρτιά του ο Ανατολίτης

Μία ανακοίνωση σχετική με την ομάδα Νέων του Απόλλωνα Καλαμαριάς, περιείχε είδηση. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Βασίλη Ανατολίτη να δώσει συνέντευξη Τύπου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα και στην Γ’ Εθνική, ωστόσο πλέον το ποδοσφαιρικό τμήμα περνά στα χέρια του ερασιτέχνη, που καλείται να αποφασίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά την τελευταία συγκέντρωση της επαγγελματικής ομάδας, η διοίκηση της Π.Α.Ε Απόλλων ενημερώνει (μεταξύ άλλων και αυτούς οι οποίοι θυμήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι υπάρχει Απόλλων και άρχισαν να ανησυχούν…) ότι στις άμεσες προτεραιότητές της παραμένουν η ομάδα Νέων, που αγωνίζεται στα μπαράζ πρώτης θέσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League και η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε., για την οποία υπήρξε ειδική μέριμνα από την αρχή της περιόδου 2014-15.

Ο δεύτερος τελικός αγώνας της ομάδας Νέων με την ομάδα των Σερρών, το Σάββατο 18 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Απόλλωνα, το οποίο μέχρι το τέλος της περιόδου θα διατίθεται και για τις ανάγκες της Ακαδημίας της Π.Α.Ε.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων, Βασίλης Ανατολίτης θα τοποθετηθεί “εφ’ όλης της ύλης”, σε συνέντευξη Τύπου, της οποίας η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 εύχεται ολόψυχα σ’ όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».