“Ο διαιτητής ήταν σε αποστολή”

Μετά τον Σταμάτη Βελλή του Απόλλωνα, τώρα ήταν και η σειρά του Φώτη Κωστούλα, του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, να… βγει από τα ρούχα του μ΄ αυτά που είδε στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του στη Λιβαδειά. Ο κ. Κωστούλας ήταν λάβρος κατά του… συστήματος, και του διαιτητή του αγώνα, Καμπαξή, για τον οποίο είπε πολλά ωραία πράγματα και μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι ο συγκεκριμενος διαιτητής, ήταν σε αποστολή στη Λιβαδειά.

Δείτε τι είπε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού στον Sentra 103,3 :

«Θα μπορούσα να είμαι πιο επιθετικός και πιο πολύ μετά από αυτά που συνέβησαν. Ηταν πολύ δύσκολο για κάποιον να παρακολουθεί από τη τηλεόραση αυτό το ματς, χωρίς να του σηκωθεί η τρίχα. Το τελικό σκορ δεν έχει δικαίωμα να το διαμορφώνει κανένας διαιτητής»

«Δεν ασχολούμαι με τους ορισμούς των διαιτητών και το ποιος παίζει. Ξέρω ότι πολλοί πρόεδρος ασχολούνται, και πριν βγουν οι ορισμοί. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και είναι άρρωστο»

«Δεν με κρατάει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Εχω βάλει εδώ και δύο χρόνια πωλητήριο και δεν εμφανίζεται κανείς να πάρει την ομάδα. Δεν θέλω λεφτά, θέλω να σταματήσω ν’ ασχολούμαι. Είναι πολύ βρώμικο για να μπορέσω να αντέξω τη δυσοσμία. Το λέω ξεκάθαρα, ανοιχτά και ας έρθει ο αθλητικός εισαγγελέας να με τιμωρήσει. Δεν θέλω να είμαι σε αυτό τον χώρο. Απλά δεν θέλω και ν’ αφήσω την ομάδα στην τύχη της, γιατί δεν φταίει ο φίλαθλος κόσμος του Παναιτωλικού γι’ αυτά τα πράγματα. Εύχομαι σήμερα, αύριο να έρθει κάποιος να την πάρει, αλλά όχι ένα λαμόγιο, τα γνωστά λαμόγια, ένας σοβαρός άνθρωπος»

«Τα λάθη του Καμπαξή δεν ήταν ανθρώπινα. Ήρθε με εντολή να δώσει τους βαθμούς στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο κύριος αυτός ήταν σε υπηρεσία μισθοφορική. Είναι πολύ σοβαρά, αλλά έτσι είναι. Το σοβαρό δεν είναι σε αυτά που λέω εγώ, αλλά σε αυτό που κάνει αυτός ο κύριος».

«Έχω ακούσει ότι ο κ. Καμπαξής έχει μακρινή συγγένεια με άνθρωπο του Λεβαδειακό και ότι το μεγαλύτερο μέρος των φιλικών παιχνιδιών του Λεβαδειακού τα παίζει αυτός. Δηλαδή υπάρχει μία σχέση. Και με τον κ. Κομπότη, μην τον αφήνουμε απέξω και τον ξεχνάμε»

«Καταλαβαίνω τώρα ακόμη πιο πολύ τον κ. Βελλή, όλα αυτά που έχει τραβήξει όλο αυτόν τον καιρό. Και για να μην πω και άλλες ομάδες, δεν χρειάζεται. Ο κόμπος, όμως, έφτασε στο χτένι. Υπάρχουν πολλές ομάδες που συστηματικά Ας το δει αυτό η ΕΠΟ και ας κάνει κάτι».