«Με πλησίασαν να στήσω ματς»

Ο 40χρονος Κώστας Κιάσσος συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία, παίζοντας στην Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ στην Κόνφερενς (δείτε εδώ) και μιλώντας σήμερα στο “Πρώτο Πρόγραμμα” και στην Δημήτρη Μαλισιώβα, ήρθε η κουβέντα και στα… στημένα!

“Κοίτα τώρα που παίζω στην Αγγλία για δυο πράγματα γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την κούπα το 2004 ,και το θόρυβο με τα στημένα παιχνίδια. Να σου πω, πως και εμένα με πλησίασαν αρκετές φορές στα χρόνια που παίζω μπάλα αρκετοί τύποι, όμως δεν ενέδωσα λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου. Λόγω του χαρακτήρα μου. Μου αρέσει η μπάλα και θέλω να συγκεντρώνομαι σε αυτό. Αυτό το θέμα πάντως είναι σοβαρό, αλλά συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια με κρούσματα σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα, να αφήνουν απλήρωτους επι χρόνια τους ποδοσφαιριστές και οι ομάδες να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Και το θέμα των δανεικών είναι θέμα που πρέπει να το δούμε σοβαρότερα”, είπε ο Κιάσσος!

Ο Κιάσσος αποκάλυψε πως απο τον Παναθηναικό έφυγε οικειοθελώς, είπε πως η επαγγελματική του συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια ολοκληρώθηκε, επισημαίνοντας πως περιμένει τα οφειλόμενα ειδάλλως η Παναχαική δεν παίζει play off, αναφέρθηκε στην 23χρονη(!) πορεία του στα γήπεδα χαρακτηρίζοντας την επιτυχημένη, ενώ δεν δίστασε κάνοντας αυτοκριτική να παραδεχτεί προσωπικά λάθη που λειτούργησαν ανασταλτικά για μεγαλύτερη καριέρα.

Ο Κιάσσος αποκάλυψε πως ακολουθεί ισορροπημενη διατροφή με πέντε γεύματα ημερησίως (το τελευταίο στις 18.30), τρώει πέντε ασπράδια αυγών, γυμνάζεται καθημερινά, και θέλει να αγωνιστεί ακόμη 2-3 χρόνια!