“Ζητήσαμε εισαγγελέα, όλα καλά με ΟΣΦΠ”

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης σε δηλώσεις του στον Arena Fm 89,4 αναφέρθηκε σε όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και για στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι με τον Άρη.

Για τα μέτρα ασφαλείας με τον Ολυμπιακό:

“Όλα κύλησαν ομαλά, όλη την βδομάδα δουλέψαμε για τα μέτρα ασφαλείας, είχαμε κάποια μεμονωμένα επεισόδια την στιγμή που έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά ήταν λιγοστά και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα”.  

Για την φιλοξενία του Ολυμπιακού:

“Δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο για την φιλοξενία, ήταν όλα άψογα όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι”.

Για την σύσκεψη για τα μέτρα με τον Άρη:

“Εμείς ζητήσαμε εισιτήρια για το Χαριλάου, αλλά όπως και στο πρώτο γύρο υπήρχε άρνηση της αστυνομίας, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και αυτή τη φορά. Λογικά θα πάρουμε την σουίτα που δικαιούμαστε με 25 προσκλήσεις για τον ΠΑΟΚ. Ό,τι γίνεται κάθε φορά δηλαδή, δεν αλλάζει τίποτα, απλά ζητήσαμε τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυστηρά ώστε η αποστολές να αφιχθούν με ασφάλεια χωρίς κανένα πρόβλημα”.

Για την παρουσία εισαγγελέα:

“Ζητήσαμε την παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο. Συνήθως συμβαίνει σε κάθε ντέρμπι, εμείς ζητήσαμε για παν ενδεχόμενο να υπάρχει στο γήπεδο εισαγγελέας”.

Για τα παράπονα οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορούσαν την συμπεριφορά της αστυνομίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

“Θα ήθελα να υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα στους οπαδούς μας, γιατί χθες εκδηλώθηκαν ορισμένα παράπονα από την πλευρά τους για την στάση της αστυνομίας. Την ώρα που αποχωρούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις κάποιοι έριξαν μολότοφ προς τη μεριά τους. Η αστυνομία έδειξε την μέγιστη δυνατή υπομονή, όπως ακριβώς συνεννοηθήκαμε, έτσι ακριβώς έγινε. Κατά την αποχώρηση μόνο έριξαν ορισμένες χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Δεν έπεσαν καθόλου χημικά προς τους οπαδούς μας. Είμαι κατηγορηματικός σ’ αυτό”.