Η συνάντηση και τα συγχαρητήρια…

Με επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων, ο Βασίλης Ανατολίτης προανήγγειλε ξανά ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου, ενώ σχολίασε και τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Αχιλλέα Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά, η δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Βασίλης Ανατολίτης δηλώνει τα ακόλουθα: Όπως προαναγγέλθηκε με δελτίο Τύπου της Π.Α.Ε., θα μιλήσω εφ’ όλης της ύλης στα επόμενα 24ωρα για όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, αλλά και για τις μελλοντικές σκέψεις μου σχετικά με τον Απόλλωνα.

Αυτό θα συμβεί αφού πρώτα συναντηθώ με την διοίκηση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, το βράδυ της επόμενης Δευτέρας. Με την ευκαιρία θεωρώ υποχρέωση μου να συγχαρώ δημόσια τον πρώην μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Απόλλων, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη για τις σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαραλαμπίδης, ένας από τους λιγοστούς ειλικρινείς υποστηρικτές του Απόλλωνα, είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Οι διαχρονικές αλήθειες του πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν και να αποτελέσουν οδηγό για την συνέχεια».