“Ο Σκόρδας πρόσθεσε άλλη μια δυσκολία”

Την άποψη ότι ο Λάμπρος Σκόρδας πυροδότησε το κλίμα σε μια δύσκολη εποχή για τον Άρη, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης.

“Είμαι ανήσυχος και στεναχωρημένος για τον Άρη μας. Είμαι ανήσυχος για το παρόν και το μέλλον μάλιστα σε ένα κλίμα γενεθλίων. Δεν παρακολούθησα την συνέντευξη του κ. Σκόρδα και αλλά ενημερώθηκα και δεν ξέρω γιατί λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε σε μια πάρα πολύ σημαντική βδομάδα και ο κ. Σκορδας πρόσθεσε άλλη μια δυσκολία στον Άρη. Δεν θέλω να παρασυρθώ από τις θέσεις του κ. Σκόρδα για εμένα. Θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε στο μέλλον για θέματα ανικανότητας και προδοσίας. Θα τον συμβούλευα να περάσει ένα κλίμα ενότητας” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Εγώ στο μικρό μου διάστημα έκανα προσκλήσεις σε δημόσια πρόσωπα και ειδικά γέμιζα τις άδειες σουίτες με παλαιμάχους. Αντί να γεμίζουμε το γήπεδο με ΜΑΤ θα έπρεπε να μας προσκαλέσει όλους τους Αρειανούς.

Τον προκαλώ να αφήσει το Αρειανόμετρο γιατί δεν μπορεί να δεχόμαστε εμείς οι Αρειανοί τέτοιες θέσεις. Δεν θέλω να εξιστορήσω την θέση μου και την θέση της οικογένειας μου στην ιστορία του Άρη. Πρέπει να αγκαλιάσουμε τον Άρη και δεν έπρεπε ο. κ. Σκόρδας με τον κ. Κώνστα να χαράξουν μια γραμμή. Έπρεπε να υπάρξουν στοιχεία ενότητας και με αυτά να απασχολούν την διοίκηση του Άρη. Όχι άλλα Αρειανόμετρα. Ο Άρης θα ζήσει σε όποια κατηγορία και να είναι. Τον προκαλώ να μην ασχολείται με τέτοια θέματα και να αλλάξει το επίπεδο του.

Δεν πρέπει να παρασύρεται κανείς από την στάση του Σκόρδα. Δεν πρέπει να μας παρασύρει αυτή η προσωπικότητα. Δεν θέλω να αποδείξω στον κ .Σκόρδα πόσο Αριεανός είμαι. Σέβομαι την θέση του ως πρόεδρος. Μπορεί να μαζέψει 20.000 χιλ. οπαδούς; Όπως έγινε πέρυσι. Ανησυχώ πολύ αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι στιγμή για τέτοιες συνεντεύξεις.

Δεν γίνεται να υπάρχουν εσωτερικά θέματα. Δεν γίνεται να βγαίνει και να λέει μικροπράγματα όταν υπάρχει μια τέτοια κρίση. Δεν επιτρεπόταν αυτή η συνέντευξη και κυρίως το στυλ της. Τον προκαλώ με στοιχείο ενότητας να καλέσει όποιον μπορεί και να γίνουμε μια οικογένεια. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Θα χαρώ πολύ να κυκλοφορήσει το ένστικτο της ενότητας και να μην πηγαίνουμε με μαχαίρια και κοντάρια”.

Σε ερώτηση για το αν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είναι το ματς των 100χρόνων του Άρη υπογράμμισε: “Αυτό δεν είναι το ματς των 100 χρόνων του Άρη. Είναι τα 13 παιχνίδια που ανέλαβε. Αυτός πήρε την πρωτοβουλία και αυτός ζήτησε να θεωρηθεί σωτήρας του Άρη. Διοικεί από τον Δεκέμβριο και έχει μια νίκη σε 13 αγώνες. Από τα γενέθλια του Άρη ούτε ένα ευρώ δεν έχει εισπράξει η ομάδα. Από πέρυσι δουλέψαμε και τώρα θυμώνω. Γενέθλια είναι αυτά; Θα χτίσουμε τα 100 χρόνια σε ένα παιχνίδι; Αν είναι δυνατόν. Ξεκινάνε τα γενέθλια, ας γίνει ένα τουρνουά 100 χρόνων. Όπου και να βρίσκεται ο Άρης πρέπει να τιμάει την ιστορία του. Η γενιά μας τα οργανώνει αυτά. Ας γίνει στο Βικελίδης ένα τουρνουά και να στεφθεί ο νικητής των 100 χρόνων. Φέρτε την Ντόρτμουντ και την Μπαρτσελόνα. Δεν μπορείτε; Φέρτε τον Πλατανιά τότε. Θα έπρεπε να κυκλοφορούν πόσα προϊόντα και όλοι να ήμαστε ντυμένοι με αυτά. Που είναι όλα αυτά”;