“Του χρόνου ανεβαίνουμε επίπεδο”

Την άποψη ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν ήταν έτοιμος για την υπέρβαση της ανόδου στη Superleague, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος τόνισε ότι του χρόνου θα γίνει προσπάθεια ώστε η ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

“Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού, ήμασταν πολύ καλοί και ο Ηρακλής δεν μας έκανε φάση. Εμείς αντίθερα είχαμε μια καλή τελική και μπορούσαμε να προηγηθούμε σε μία – δυο καλές ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Στο δεύτερο μέρος ήρθε η πίεση για ένα δεκάλεπτο, δεν αντιδράσαμε σωστά και δεχθήκαμε το γκολ” τόνισε αρχικά στο “Αθλητικό Μετρόπολις” για το χθεσινό (10/3) παιχνίδι με τον Ηρακλή και για το μέλλον του Απόλλωνα πρόσθεσε: “Φέτος δεν ήμασταν έτοιμοι για το άλμα. Την επόμενη σεζόν όμως θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα επίπεδο, για να επιτύχει τους στόχους του.

Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα που αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Ήδη βάλαμε τις βάσεις γι’ αυτό καθώς είμαστε ικανοποιημένοι από τα παιδιά, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο δεύτερο γύρο αν και είμαστε μια καινούργια ομάδα”.