“Αυτά που έγιναν στην Τούμπα…”

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, Sentra 103,3, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις του ΠΑΟΚ στον ορισμό των ημερομηνιών των ημιτελικών Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η απάντησή του παρουσιάζει ενδιαφέρον και ερωτηματικά: 

“Και να μην γίνονταν αυτά στην Τούμπα, οι ημιτελικοί εγκυμονούν κινδύνους και θα πρέπει όλοι να δείξουν αυτοσυγκράτηση. Το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα έχει επικεντρωθεί στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Κι εκεί όποιος χάνει βλέπει φαντάσματα ότι τον αδικεί η ΕΠΟ, η διαιτησία… Αν οι ομάδες, οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές δείξουν αυτοσυγκράτηση, όλα θα πάνε καλά. Εμείς θα κάνουμε, από την πλευρά μας, ό,τι καλύτερο μπορούμε”.

Επίσης ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που γίνονται από παράγοντες ομάδων:

“Αυτά πρέπει να σταματήσουν. Όποιος έχει να πει κάτι, να το πει με αποδείξεις. Έχω κατηγορηθεί κι εγώ και ξέρω πως είναι. Γίνονται ανακρίσεις επί ανακρίσεων, δεν βγαίνει αποτέλεσμα και όλα αυτά… σέρνονται. Όποιος έχει κάτι να το πάει με αποδείξεις, να επιληφθεί η δικαιοσύνη και να αποδοθεί δικαιοσύνη”.