“Στο DNA μας η διχόνοια”

Κάλεσμα ενότητας προκειμένου ο σύλλογος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να ξεπεράσει την κρίση που διέρχεται έκανε μέσω του Thessports, η παλιά δόξα του μπασκετικού Άρη αλλά και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” , Χάρης Παπαγεωργίου.

Σχολιάζοντας το κλίμα διχόνοιας που υπάρχει στην ομάδα είπε : “Δυστυχώς η διχόνοια έχει περάσει ως ένα βαθμό στο DNA του συλλόγου. Ο κόσμος είναι απαιτητικός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Αυτό σε συνδιασμό με την σημερινή κατάσταση δημιουργία γκρίνια, αντιπαλότητες και διχόνοια όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση”. Για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 100 χρόνων του Άρη είπε:

“Στις 25 του Μάρτη θα γιορτάσουμε την γενέθλια ημέρα του συλλόγου. Υπήρχε και υπάρχει προβληματισμός για τις εορταστικές εκδηλώσεις, προσωπική μου άποψη είναι πώς τα διοικητικά, αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεγάλα τμήματα του συλλόγου δεν θα πρέπει να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα σε μια εκδήλωση τιμής και μνήμης. Ο Άρης αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης, με μεγάλη αθλητική και κοινωνική προσφορά την οποία οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε και να τιμούμε. Λάβαμε την απόφαση να προχωρήσουμε σε μια οικογενειακή γιορτή η οποία θα γίνει στο Αλεξάνδρειο στις 25 Μαρτίου και είναι πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις το καλοκαίρι”.