“Επιβίωση μόνο στα άρθρα 99 και 106”

Ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, ξεκαθάρισε ότι σωτηρία για τους κυανέρυθρους θα υπάρξει μόνο με την υπαγωγή τους στα άρθρα 99 και 106. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στο Nova ΣΠΟΡ FM, ενώ αναφέρθηκε στην “τρύπα” των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και στην φετινή προσπάθεια της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Για την επιλογή του ίδιου ως νέου προέδρου του Πανιωνίου: «Δεν είναι μόνο από την ομάδα ενίσχυσης που με πρότεινε για πρόεδρο. Συνεδρίασε και το ΔΣ του Ερασιτέχνη και αποφάσισε παμψηφεί να αναλάβω την Παρασκευή και να δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο με την εποπτεία τη δική μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή θα έχουμε ένα εννεαμελές συμβούλιο από φίλους του Πανιωνίου που στεκόμαστε οικονομικά για να μπούμε σε ένα από τα ευεργετικά άρθρα».

Για την κατάσταση στον σύλλογο, ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαχειριστικός έλεγχος: «Θα έχουμε το φορτίο αν δεν μπει η ομάδα στο 106. Μπορεί να λέει ότι θέλει ο κόσμος για το ποιος βοηθάει ή αν βοηθάει και για το ποιος φταίει… Αν δεν μπει η ομάδα σε ένα από αυτά τα άρθρα δεν είναι βιώσιμη. Θα πρέπει να ρωτήσει ο κόσμος για να μάθει. Ο διαχειριστικός έλεγχος γίνεται από τον κύριο Τσακίρη, ο οποίος είναι ο μοναδικός από τους πρόεδρος, που έχει βάλει τόσα λεφτά, όπως παλιά ο κύριος Σταματελάτος. Από την παραγωγή παικτών σώζεται ακόμα, έτσι στέκεται ακόμα. Δεν έχει έσοδα και υπάρχει τρύπα 8,5 εκατομμύρια».

Για το πώς μπορεί να σωθεί ο Πανιώνιος αγωνιστικά και μη: «Είναι γνωστοί αυτοί που συνεισφέρουν για τις βασικές ανάγκες και θα μπουν στο συμβούλιο την Παρασκευή μέχρι να μπει στο ευεργετικό άρθρο ο σύλλογος. Προέχει να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα και θα σωθεί γιατί είναι Πανιώνιος. Έχει αναγνωρίσει ο κόσμος αυτό που κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αυτή είναι η θέση μου».