Γιατί δεν υπέγραψε ο ΠΑΟΚ

Εδώ και λίγη ώρα έχει γίνει γνωστό πως η Λίγκα και η NOVA συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, επεκτείνοντας κατά δύο έτη το υπάρχον, που έληγε το 2017. Στη νέα συμφωνία δεν συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με την θέση που είχε εκφραστεί προ εβδομάδων. Αυτό που λένε από τον ΠΑΟΚ είνα πως πρόκειται για μία βιαστική σύμβαση, που θα έπρεπε να συζητηθεί περισσότερο. Θεωρούν ότι ήταν κάτι που προέκυψε έπειτα από πίεση που άσκησαν, κυρίως ομάδες που επιθυμούν να εισπράξουν χρήματα από την επόμενη σεζόν και στηρίζονται σε αυτά.

Από τον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια για να γίνει ένα πιο ολοκληρωμένο συμβόλαιο, συμμετέχουν κανονικά στη τρέχουσα συμφωνία, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε συζητήσεις για βελτίωση του.

Πάντως από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συνεργασία με τη NOVA, απλά θεωρούν ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα τις δυνατότητες μιας νέας συμφωνίας.