Καρανικόλας: “Είναι ευθύνη της ΕΠΑΕ”

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας μίλησε στο Thessports για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την έδρα που θα διεξαχθεί το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο ίδιος τόνισε ότι η ευθύνη ανήκει στην ΕΠΑΕ που δεν υπολόγισε ότι μοιραία θα συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που οι τρεις ομάδες της Κατερίνης αγωνίζονται την ίδια αγωνιστική εντός έδρας.

“Είναι ένα θέμα που δεν αφορά εμάς. Θέλουμε να αγωνιστούμε στην έδρα μας, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς, αφού τόσο ο Πιερικός όσο και ο Βατανιακός αγωνίζονται εντός την ερχόμενη αγωνιστική. Είναι καθαρά ευθύνη της ΕΠΑΕ που δεν προέβλεψε τέτοιες καταστάσεις. Δεν γίνεται να “μοιραστεί” το γήπεδο σε τρεις ομάδες, μέσα σε τρεις ημερολογιακές μέρες. Δεν το επιτρέπει η ΕΠΑΕ και δεν είναι και καλό για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου”.

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή και το κατά πόσο θα βρεθούν στις κερκίδες: “Δεν θα πάρουν οργανωμένα εισιτήρια (σ.σ. προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει και η αστυνομία και πλέον αναμένεται η αντίδραση από πλευράς Ηρακλή), θα μπορέσουν να βρεθούν όμως στο γήπεδο μεμονωμένα. Ίσως σε μικρότερο αριθμό από αυτόν που θα μπορούσαν να πάρουν στο ΔΑΚ Κατερίνης, αλλά δεν υπάρχει θέμα με αυτό. Είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλωστε και στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της Παρασκευής”.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό, αλλά γεγονός είναι ότι μέσα σε τρεις μέρες θα κληθούν να παίξουν εντός έδρας οι τρεις ομάδες της Κατερίνης! Σύμφωνα με το πρόγραμμα το Σάββατο ο Βατανιακός θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Κυριακή είναι το παιχνίδι Αιγινιακός – Ηρακλής και την Δευτέρα το Πιερικός – Δόξα Δράμας. Οπότε μοιραία φαίνεται πως την “πληρώνει” η αναμέτρηση που διεξάγεται ανάμεσα στις άλλες δύο…