Φοβούνται το Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Λιγότερο από 72 ώρες απομένουν για την τελευταία αγωνιστικη της Σούπερ Λίγκας και οι μισές από τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νομιμα στην Ελλάδα έχουν αφαιρέσει από τα κουπόνια τους το παιχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί μετά τις Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και Εργοτέλη!

Η εταιρία που ανοίξει το παιχνίδι τη Δευτέρα, με τον άσο του Πανιωνίου στο 1,45 και το διπλό του ΠΑΟΚ στο 11,00 έχει αλλάξει τις αποδόσεις της, ο άσος ανέβηκε στο 1,72 και το διπλό έπεσε στο… 6,50.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει στον 1,60 τον άσο και στο 5,25 το διπλό, ενώ οι υπόλοιπες μεγάλες διαδικτυακές εταιρίες, δεν προσφέρουν το παιχνίδι, προσπαθώντας να προφυλλαχτούν, αφού μάλλον δεν μπορούν να το διαβάσουν ποδοσφαιρικά.

Κατά τ΄ άλλα, σε σταθερά αφύσικα χαμηλές αποδόσεις, προσφέρονται παντού οι νίκες του Πανθρακικού επί της Ξάνθης (γύρω στο 1,20) και του Λεβαδειακού επί του Εργοτέλη (γύρω στο 1,35).

Σε χαμηλές αποδόσεις (γύρω στο 2,00) προσφέρονται και οι βολικές ισοπαλίες στα παιχνίδια Πλατανιάς – Ολυμπιακός και Καλλονή – Ατρόμητος.