“Ημουνα Κόρινθο, έπαιζα στην Κρήτη…”

Για το θέμα πλαστοπροσωπίας σε βάρος του στο παιχνίδι Χανιά-Βύζας μίλησε ο Φάνης Ζάρκος στον Arena FM 89,4. Αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον δικηγόρο του για να βρεθεί λύση, αφού ο ίδιος δεν φέρει ευθύνη για τα όσα… κωμικά διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Εγώ ήμουνα στην Κόρινθο, έβλεπα τοπικό πρωτάθλημα και με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι ακούν στο ράδιο ότι παίζω αγώνα στην Κρήτη. Έπαθα πλάκα. Με είχαν δηλώσει κανονικά ότι παίζω ενώ φώναξαν και από το μεγάφωνα ότι βγήκα αλλαγή. Ούτε δίδυμο αδερφό έχω ούτε τίποτα. Πραγματικά γίνονται απίστευτα πράγματα και πάνε το ποδόσφαιρο 40 χρόνια πίσω.

Αυτή την στιγμή είμαι σε συζητήσεις με τον δικηγόρο μου για την όλη ιστορία. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο το έκαναν αυτό.

Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν με τον Αστέρα Μαγούλας πριν δυο βδομάδες. Από τότε αποχώρησα από την ομάδα γιατί είχαμε συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία δεν έγιναν ποτέ. Για οικονομικά μιλάω, δεν άντεχα άλλο. Για μένα οι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στον Βύζα είναι ήρωες. Το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί το έχω βιώσει. ήμασταν απλήρωτοι, δεν είχαμε μασέρ, πηγαίναμε σε ένα γήπεδο που δεν έκανε προπόνηση ούτε τοπικό αλλά και πολλά άλλα».