By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Τραυματισμοί, πλέι οφ και θετική ενέργεια»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τραυματισμοί, πλέι οφ και θετική ενέργεια»

Τhessports
Last updated: 10/05/2015 21:48
Τhessports
Share
SHARE

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Γεωργιάδης, αφού συνεχάρη τον Πανιώνιο για την παραμονή του στην κατηγορία, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς του ΠΑΟΚ, τα πλέι οφ, ενώ έκανε κι έναν μίνι απολογισμό της θητείας του στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά ο «ΓΧ» είπε: «Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε παρά τα προβλήματα. Προσπαθήσαμεμέχρι το τελευταίο λεπτό. 60-65 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα, όσο παίχθηκε ποδόσφαιρο, γιατί στο τέλος δεν έγινε αγώνας. Συχγαρητήρια στον Πανιώνιο για την παραμονή του στην κατηγορία. Η Σούπερ Λιγκα χρειάζεται ομάδες με τη δυναμική του Πανιωνίου. Ήδη λείπουν αρκετά χρόνια μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Μας προβληματίζουν οι τραυματισμοί. Θα μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ και να τελειώσουμε όπως πρέπει, δηλαδή με την κατάκτηση της πρώτης θέσης».

Για τον αγώνα και την απόδοση του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνος έπαιζε μια κατηγορία και χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να πάρει τον βαθμό. Τελειώσαμε το παιχνίδι με πολλά παιδιά από την ακαδημία μας. Πιέσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλες ευκαιρίες».

Για την δική του παρουσία στον πάγκο σχολίασε: «Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα πέρα από την φάση με τον Γιάννου. Κρατάμε την αμυντική παρουσία μας το τελευταίο δίμηνο. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση».

Για τους τραυματισμούς είπε: «Μέσα σε 10 λεπτά έφυγαν τρεις παίκτες από την προπόνηση. Ο Παπαδόπουλος σήμερα τραυματίστηκε, ο Αθανασιάδης έχει ένα τράβηγμα, ο Βίτορ αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό».

Για τον Νομπόα: «Ο Νομπόα για τρία ματς θα είναι σίγουρα εδώ, θα το παλέψουμε και για τέταρτο. Εχουμε τα προβλήματά μας ελπίζω να βοηθήσει και ο κόσμος. Ελπίζω να έρθει σε όλα τα παιχνίδια να μας βοηθήσει».

Για Σαλπιγγίδη και Μαντούρο: «Ο Σαλπιγγίδης πίστευα ότι θα είναι έτοιμος, αλλά δυσκολεύεται να μπει στην ομάδα. Ο Μαντούρο είναι εντάξει, είναι καλά, έχει ένα θέμα με το χέρι, αλλά θα είναι διαθέσιμος».

Σχετικά άρθρα

Θα παίξει ο Μέσι στο Μουντιάλ;
«Κόπηκε» από την Εθνική Φινλανδία ο Γένσεν
«Κοιτάει» δύο από την Κηφισιά ο Ηρακλής
Πωλητήριο Νταβέλη στην ΑΕΛ!
Καλωσόρισε Ηρακλή και Καλαμάτα η Super League
TAGGED:ΓεωργιάδηςΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Έχασε στην τετραπλή ισοβαθμία ο Λεβαδειακός!
Next Article ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στη… μάχη!

Τελευταία νέα

Μπούτσκος: «Με υψηλό κίνητρο και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στον Παναθηναϊκό»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
27 May, 2026
Το «αντίο» του Τζόουνς στον Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
«Έδεσε» Μήτρου Λόνγκ ο Άρης
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Έκανε… απολύμανση πριν τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
27 May, 2026
Follow US