Δεν έρχονται Λαρισαίοι στο Καυτανζόγλειο

Χωρίς οπαδούς της Λάρισας θα διεξαχθεί ο αγώνας της Τετάρτης 20/5 στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τους «βυσσινί». Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε σήμερα, η πλευρά των Θεσσαλών δεν δεσμεύθηκε για διάθεση εισιτήριων στους φίλους των «κυανόλευκων» για το ματς του β’ γύρου.

Έσι με τη σειρά του ο Ηρακλής δεν δίνει εισιτήρια στην Λάρισα. Η σχετική ανακοίνωση από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 11-05-2015 στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης τα μέτρα τάξης για τον αγώνα ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20-05-2015 παρουσία εκπροσώπων της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Νικόλαο Μάλαμα και τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Μάκη Σαρλή.

Απουσίαζε από τη σύσκεψη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος απέστειλε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο αιτείται 1.000 εισιτήρια. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δήλωσε ότι δεν συνηγορεί στο αίτημα καθότι δεν διαβεβαιώθηκε από την φιλοξενούμενη ομάδα ότι θα διαθέσει εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ηρακλή στον επαναληπτικό αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 14-06-2015 στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας. Έτσι αποφασίστηκε να εκδοθούν 10.500 εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν μόνο στους φιλάθλους του Ηρακλή».