Ο Ιβάν γνωρίζει τα… πάντα!

Ενημερωμένος για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και εξωαγωνιστικά ζητήματα που «καίνε» τον ΠΑΟΚ έδειξε να είναι ο Ιβάν Σαββίδης στην συνάντηση που είχε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς με τους πέντε εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Το συμπέρασμα των όσων αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΣΠΟΡ”  ήταν πως η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, είχε θετικό αποτέλεσμα με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι, μετά το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φέρεται να γνωρίζει ορισμένες λεπτομέρειες, από τις οποίες οι οπαδοί έμειναν εντυπωσιασμένοι… «Θα τα πούμε όλα. Ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει, ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε. Ξέρω τι συνέβη με την αστυνομία, τα επεισόδια που έγιναν σε βάρος σας, είμαι απόλυτα ενήμερος», αναφέρει η εφημερίδα, ότι είπε ο Σαββίδης στους εκπροσώπους των οπαδών.

Οι πέντε οπαδοί (στη συζήτηση ήταν παρών μόνον ένας μεταφραστής) έθιξαν το θέμα “Βρύζας – Ζαγοράκης” και την παρουσία τους στον σύλλογο. Ο Σαββίδης είπε: «Γνωρίζω πολύ καλά τι συμβαίνει και με τους δύο. Ξέρω πως κάποιοι συμπαθούν τον Βρύζα και κάποιοι άλλοι τον Ζαγοράκη. Ξέρω απόλυτα τι συμβαίνει με κάθε έναν από τα στελέχη της ομάδας».

Στην συζήτηση έγινε κουβέντα και για το θέμα της αστυνομίας με την οποία οι οργανωμένοι έχουν αρκετά προβλήματα: «Το γνωρίζω, για αυτό βάλαμε άνθρωπο που προέρχεται από την αστυνομία (σ.σ. εννοούσε προφανώς τον Γεροντίδη) για να επιλύσουμε όποια θέματα υπάρχουν», απάντησε ο κ. Σαββίδης.

«Πρώτος στόχος είναι να ξεχρεώσουμε, να σβήσουμε τα χρέη. Μην στεναχωριέστε θα το τελειώσουμε το θέμα. Θέλω τη στήριξή σας προς την ομάδα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να πετύχουμε», ζήτησε από τους οπαδούς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ενώ στο τέλος της συζήτησης έγινε αναφορά και στα παιχνίδια του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να πάμε στον τελικό στο ΟΑΚΑ και να κατακτήσουμε το κύπελλο. Πρέπει να περάσουμε τον Ολυμπιακό». Ο Σαββίδης συμπλήρωσε στην επιθυμία των οπαδών του Δικέφαλου: «Και εγώ θέλω να βρεθώ στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ και μαζί σας να πανηγυρίσουμε το κύπελλο. Αυτή είναι η μεγάλη μου επιθυμία για φέτος, ένας τίτλος».