Θύρα 4 για Σαββίδη, χρέη και… καζάνι

Μετά την εξόφληση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η Θύρα 4 εξέδωσε ανακοίνωση, καταθέτοντας τις απόψεις της γι΄ αυτά που έγιναν και καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη…

Η Θύρα 4 κάνει μια αναφορά στους πολιτικούς που κορόιδευαν τα τελευταία χρόνια τον ΠΑΟΚ, τονίζει ότι ο Σαββίδης υλοποίησε την δέσμευσή της, και επισημαίνει ότι είναι χρέος των φίλων του ΠΑΟΚ να ξανακάνουν την Τούμπα… καζάνι.

Η ανακοίνωση της Θύρας 4, αναφέρει τα εξής :

Από τον Αύγουστο του 2012 όταν και απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει αρκετές φορές και κατηγορηματικά πως τα χρέη της ομάδας ήταν και δικά του. Πλέον οι υποσχέσεις έγιναν πράξη και με την αποπληρωμή ενός τεράστιου ποσού ο μεγαλομέτοχος απέδειξε πως ξέρει να τηρεί το λόγο του. Ασυνήθιστο για την εποχή και τον τόπο που ζουμε αλλά τόσο σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και το λαό του.

Ο Σύνδεσμός μας κατά το παρελθόν έχει πάρει πολλές φορές θέση για την υπόθεση των χρεών της ομάδας. Ποτέ δεν ζητήσαμε να χαριστούν τα χρέη, ποτέ δεν θα επιτρέπαμε όμως και την εξαφάνιση του συλλόγου για εγκλήματα τρίτων. Στόχος του ΠΑΟΚ ήταν ανέκαθεν μια δίκαιη και βιώσιμη λύση, κάτι που τελικά επετεύχθη.

Τα γεγονότα φανερώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως εδώ και τόσα χρόνια το ζήτημα έμενε άλυτο ώστε οι ανίκανοι πολιτικοί (στους οποίους φυσικά έχουμε αναφερθεί και ονομαστικά) των δυο κομμάτων που χρεοκόπησαν τη χώρα να έχουν λόγο ύπαρξης. Να εμφανίζονται ως μεσσίες πριν τις εκλογές, να εκλέγονται με τις ψήφους των αγαθών που τους πίστευαν, να χάνονται και να επανεμφανίζονται πριν τις επόμενες.

Τώρα που ξεμπροστιάστηκαν και αφού με το σπαθί τους κατάφεραν να αηδιάσουν μέχρι και τον πιο αφελή ΠΑΟΚτσή, καλό θα ήταν να μην ξαναπατήσουν ποτέ από εδώ και στο εξής το πόδι τους στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του γνωρίζουν καλά τους φίλους τους αλλά ακόμα καλύτερα τους εχθρούς τους.

Η οικογένεια Σαββίδη πλήρωσε και τους είμαστε ευγνώμωνες γι αυτό. Ευθύνη τους τώρα η δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας που θα κάνει τα εκατομμύρια των οπαδών της αρρώστιας μας ανά τον πλανήτη να παρανοούν. Που θα μας χαρίσει επιτέλους τίτλους και διακρίσεις που τόσα χρόνια άδικα στερούμαστε. Χρεος μας είναι η στήριξη με κάθε κόστος.

Η αρχή πρέπει να γίνει στα play-off, καλούμε λοιπόν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει την Τούμπα ξανά καζάνι και να σπρώξει την ομάδα στις νίκες όπως αυτός ξέρει καλύτερα απ’ όλους τους άλλους. Να αφήσει στην άκρη τη μιζέρια και την ίντριγκα που του πλασάρουν διάφοροι αλλόθρησκοι, συμπλεγματικοί και ντεμέκ επαναστάτες και να αγκαλιάσει την ομάδα.

Στο γήπεδο είναι ο χώρος δράσης μας και εκεί θα τα δώσουμε όλα, καθώς η αλήθεια ποτέ δεν βρέθηκε στα ραδιόφωνα και τις διάφορες φυλλάδες για να βρεθεί τώρα. Τα ψέμματα τελείωσαν. Η εποχή του ανεξάρτητου ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Ο λαός όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Μετά τιμής, ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4