“Όλο Αιγίνιο θα είναι στο γήπεδο”

Όσο περνούν οι μέρες, το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι του Αιγινιακού με τον Ηρακλή, στη φυσική έδρα των γηπεδούχων, χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων, αρχίζει πλέον να γίνεται βεβαιότητα.

Το παιχνίδι ορίστηκε στο Αιγίνιο, η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας θα γίνει την Παρασκευή, 48 ώρες πριν το παιχνίδι και είναι προφανές, ότι χρόνος για να αλλάξει κάτι δεν υπάρχει.

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, μίλησε σήμερα στον Arena FM, καθιστώντας σαφές πως άλλη λύση είχε προταθεί, έχει απορριφθεί και το παιχνίδι θα γίνει κανονικά την Κυριακή στο Αιγίνιο, με φιλάθλους μόνο του Αιγινιακού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε :

Για το πρόβλημα που υπάρχει: «Το πρόβλημα είναι πως η χωρητικότητα του γηπέδου στο Αιγίνιο είναι 1000 θεατές. Υπάρχουν τρεις διαδοχικοι αγωνες  στην Κατερίνη και απαγορεύεται από τον κανονισμό αυτό.  Άλλο γήπεδο εδώ κοντά δεν υπάρχει. Κανείς δεν πίστευε πως θα έφτανε η κατάσταση εδώ και να έχουμε τρία ματς».

Για το αν γίνεται να υπάρξει κάποια αναβολή: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα όμως έχει δίκιο και η διοίκηση του Ηρακλή και του Αιγινιακού αν και εμείς είπαμε το OK. Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε και Τετάρτη. Ο Ηρακλής έχει ένα παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα στο οποίο παίζεται ολόκληρη η χρονιά. Είναι λογικό να μην θέλει να παίξει Τετάρτη».

Για το γεγονός πως θα έρθει κόσμος: «Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν εισιτήρια. Βγάλαμε 900 εισιτήρια, δεν γίνεται παραπάνω. Ποιος θα πρωτοπάρει; Στο Καυτανζόγλειο δεν μπορεί να γίνει το ματς και επειδή δεν θέλαμε εμείς. Είναι λογικό καθώς παίζεται μια χρονιά για εμάς. Για τον Αιγινιακό είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Για άλλα γήπεδα το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν άδειες. Δεν υπάρχουν και γήπεδα στην περιοχή μας. Αυτά που υπάρχουν είναι χειρότερα από του Αιγινιακού. 700 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει. Όλο το Αιγίνιο θα είναι στο γήπεδο και γίνεται χαμός. Σκεφτήκαμε και να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Εγώ θέλω να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δεν θέλω να ανοίξει μύτη. Ας κερδίσει όποιος θέλει».