Μία… διαφορετική τιμωρία

Συνηθίζεται όταν ένας ποδοσφαιριστής αποβάλλεται, εκτός από την απουσία του από προσεχή παιχνίδια, να τιμωρείται και από την ομάδα του. Αυτή η τιμωρία, ως είθισται, αφορά σε κάποιο χρηματικό πρόστιμο, βάσει πάντα των εσωτερικών κανονισμών που υπάρχουν.

Στην Κύπρο, ωστόσο, φαίνεται πως ισχύουν άλλα ήθη κι έθιμα κι αν μη τι άλλο η τιμωρία που επέβαλλε η Ανόρθωση στον Μάκο είναι αξιοσημείωτη. Ο Έλληνας μέσος αποβλήθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του με τη Νέα Σαλαμίνα, με τον διαιτητή να αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι έβρισε την Κύπρο. Ο ίδιος πάντως το αρνήθηκε…

Και πάμε τώρα στην “καμπάνα” που του έριξε η Ανόρθωση. “Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως τιμωρήσει με βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή και όπως συμπεριλάβει γραπτή απολογία του ίδιου προς τη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης. Επιπλέον, ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να εκτελέσει κοινωνική εργασία στα πλαίσια της προσφοράς του Συλλόγου στα κοινά”.

Μένει να ενημερωθούμε για το ακριβές της κοινωνικής εργασίας στα πλαίσια προσφοράς του συλλόγου στα κοινά.