Καντιμοίρης: «Εμείς θα σωθούμε»

Ο πορτιέρο της Βέροιας Γιώργος Καντιμοίρης μιλώντας στο sport24 τόνισε ότι η ομάδα του θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, θεωρώντας πολύ σημαντικό το “διπλό” που έκανε κόντρα στην Καλλονή.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που για μας αποτελούσε έναν ακόμη τελικό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στη μάχη της παραμονής. Ένα παιχνίδι τελικό που θέλαμε πάση θυσία να το κερδίσουμε πολύ περισσότερο μετά την εντός έδρας απώλεια που είχαμε από τον Απόλλων Σμύρνης. Σε ένα παιχνίδι που ήρθε μετά την πολύ σημαντική νίκη που είχαμε πετύχει στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ».

Για το ότι βγήκε MVP της αναμέτρησης: «Φρόντισα να κάνω απλά την δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Όπως ακριβώς και ο Μπεν που είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά και χθες στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΛ Καλλονής και τα τρία μας γκολ. Ο καθένας στην ομάδα κοιτάει να κάνει την δουλειά του ώστε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής μας που τόσο πολύ θέλουμε και το αξίζουμε».

Για την χθεσινή εμφάνιση και το 0-3 επί της ΑΕΛ Καλλονής είπε: «Πέραν της σημασίας του παιχνιδιού ήταν μία νίκη που μας δίνει επιπλέον ώθηση για την συνέχεια και δύναμη για να τα καταφέρουμε. Σε ένα παιχνίδι που μας βγήκε, προηγηθήκαμε σε ένα καίριο σημείο και ακόμη και όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σισοκό δεν κλειστήκαμε πίσω σημειώνοντας δύο ακόμη γκολ», για να καταλήξει όσον αφορά για την έκταση του σκορ: «Μετά το τέλος του παιχνιδιού ήμασταν διπλά ικανοποιημένοι καθώς εκτός της νίκης φθάσαμε και σε ένα σκορ ίδιο με την ήττα μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που μας είχε πληγώσει και είχαμε πληγώσει τον κόσμο μας».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια: «Σίγουρα αν θα είχαμε κάνει το τρία στα τρία θα ήμασταν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε δύο ομάδες που δεν τις είχαμε κερδίσει στην έδρα μας ενώ η απώλεια στην έδρα μας είχε να κάνει και με το άγχος που είχαμε στην έδρα μας κόντρα στον Απόλλων και δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε αν και προηγηθήκαμε. Κάτι που είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Απόλλων».

Για να καταλήξει για την παραμονή: «Θα σωθούμε. Είμαστε καλή ομάδα και το αξίζουμε. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος όταν θα κάνουμε το ταμείο μας δεν θα μας χρειαστεί ούτε το ψυχοφθόρο παιχνίδι των μπαράζ για να πανηγυρίσουμε την παραμονής μας στην Super League».