Μπεν: «Το μυαλό μου μόνο στην Βέροια»

Το πρόσωπο των ημερών στην Βέροια, ο νεαρός Μπεν Μοχάμεντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκ και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν οι μεγάλες ομάδες να έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του: “Έχω συμβόλαιο με τη Βέροια μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Το μυαλό μου είναι στη Βέροια και στην επίτευξη τον στόχων της. Εαν το καλοκαίρι έρθει κάποια πρόταση για μένα από κάποια άλλη ομάδα τότε θα δούμε”.

Για το στόχο της παραμονής: “Ναι είναι πολυ πιθανό να σωθούμε. Είμαστε μια καλή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά μας λείπει η τύχη και η αυτοπεποίθηση. Επίσης, μας έλλειψε σε αρκετά ματς είτε η αμυντική είτε η επιθετική σταθερότητα για αυτό πιστεύω βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση”.

Για την πόλη της Βέροιας: “Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη της Βέροιας. Είναι ιδανική για να ζει κανεις.Ο κόσμος είναι φιλικός και οι αποστάσεις αρκετά μικρές. Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα,είναι διαφορετικό από το Γαλλικό. Στη Γαλλία οι ομάδες επικεντρώνονται στην τακτική και στην άμυνα, ενώ στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο ελεύθερα και μόνο 2-3 ομάδες έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες”.

Το μήνυμά του προς τον κόσμο της ομάδας: “Είμαι ευχαριστημένος από τον κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό να ρθει ο κόσμος ακόμα πιο κοντά μας και να μας δώσει δύναμη για τη μάχη που κάνουμε για την παραμονή. Αν το γήπεδο είναι γεμάτο σίγουρα θα τα καταφέρουμε!”

Για τους στόχους του σε 5-6 χρόνια: “Δεν φαντάζομαι που θα βρίσκομαι. Θα ήθελα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και με τη βοήθεια του Αλλάχ ελπίζω να τα καταφέρω”.

Ενώ τέλος για το πως περνάει τις ελεύθερες ώρες του: “Μου αρέσει πάρα πολύ να περνάω τις ελεύθερες ώρες με τη γυναίκα μου και τα 2 παιδιά μου, τεσσάρων χρόνων ο μεγάλος και τεσσάρων μηνών ο μικρός”.