10 Ιουνίου: Η ημερομηνία-κλειδί

Θα γίνει ή όχι αναδιάρθρωση; Το νέο πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί με 18 ομάδες ή με 20 όπως προβλέπει ο ΚΑΠ; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, που απασχολούν βεβαίως έντονα τον Άρη, αναμένεται να δωθούν στις 10 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία θα γίνει το δ.σ. της ΕΠΟ.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξαν τα μέλη της ομοσπονδίας στο χθεσινό δ.σ., με την ΕΠΟ να ζητά από την Super League και την Football League να καταθέσουν τις προτάσεις τους και προφανώς θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει διάθεση να γίνει αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων των δύο κατηγοριών.

Η αλήθεια είναι πως το σενάριο για 18 ομάδες του χρόνου στην Football League του χρόνου εξακολουθεί να υφίσταται, αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα θα γίνει αποδεκτό από την ΕΠΟ.

 

Και πέρα από το ότι η προκήρυξη αναφέρει ότι τη νέα χρονιά στην δεύτερη κατηγορία θα αγωνιστούν 20 ομάδες θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η ΕΠΟ να μπει σε μία διαδικασία δικαστικών διαμάχεων με ομάδες, σε μία περίοδο, όπου έχει άλλα πολύ σοβαρά… προβλήματα.

Στον Άρη λένε ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις κι έχουν ήδη διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι με κάθε τρόπο θα υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους. Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε εντάσσεται και η συνάντηση της Τετάρτης με τον Σταύρο Κοντονή.