Πυρα εναντίον Αναστασιάδη – Γεωργιάδη

Βολές κατά των δύο φετινών προπονητών του ΠΑΟΚ, Αναστασιάδη και Γεωργιάδη, εξαπέλυσε μιλώντας στα «ΣΠΟΡ του Βορρά», ο Βλάνταν Ίβιτς, τους οποίους κατηγόρησε για προβληματική συνεργασία, με αποτέλεσμα να μην έχουν κάποια από τα νεαρά παιδιά, την εξέλιξη, που θα μπορούσαν!

Ο προπονητής της Κ20 είπε ότι Αναστασιάδης και Γεωργιάδης δεν επέτρεπαν στους νεαρους να παίζουν στην Κ20 και να παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους!

Είπε χαρακτηριστικά ο Βλάνταν Ίβιτς : «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή της σεζόν. Όταν κάναμε το περασμένο καλοκαίρι τον σχεδιασμό της χρονιάς, υπολογίζαμε ότι θα έχουμε μαζί μας παίκτες όπως οι Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Κουλούρης και Πόζογλου, τουλάχιστον όταν δεν θα βρίσκονταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Ακόμη και οι ίδιοι παίκτες ήθελαν να παίζουν με εμάς, αλλά δυστυχώς ούτε ο πρώην, ούτε ο νυν προπονητής τους επέτρεπαν να αγωνίζονται με την ομάδα νέων. Τους λόγους τους ξέρουν μόνο οι ίδιοι. Αλλά αυτοί που βγαίνουν ζημιωμένοι είναι οι παίκτες, που δεν παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Ο Ίβιτς επισήμανε ότι από την Κ20 κανείς δεν είναι ακόμη έτοιμος για την πρώτη ομάδα: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά που ανέβηκαν πέρσι από την Κ-17, δεν ήταν έτοιμα για το πρωτάθλημα της Κ-20. Ετσι, λοιπόν, εμείς παίζαμε με παίκτες γεννηθέντες το 1996 και το 1997, ενώ άλλες ομάδες είχαν στο ρόστερ τους παίκτες γεννηθέντες το 1995 και το 1994. Η έκπληξη του πρωταθλήματος ήταν ο Ατρόμητος, που είχε τρεις βασικούς παίκτες γεννηθέντες το 1998. Αν τα δικά μας παιδιά συνεχίσουν να δουλεύουν στη νέα σεζόν και έχουν σωστή νοοτροπία, κάποιος ή κάποιοι από αυτούς θα κάνουν το βήμα προς την πρώτη ομάδα».

Όσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του; «Θέλω λίγο να σκεφτώ για το μέλλον μου και δεν έχω λόγο να βιαστώ. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, το Σάββατο στην Τρίπολη με τον Αστέρα και στη συνέχεια θα πάρω την απόφασή μου. Δεν μπορώ να σας πω ακόμη με σιγουριά ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου. Όσο είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν θα ήθελα να μιλήσω για κάποια άλλη ομάδα».