Αλλάζει προπονητή ο Ολυμπιακός

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά από τρία χρόνια αποτελεί ο Δημήτρης Καζάζης, προφανώς λόγω της αποτυχίας κατάκτησης τίτλου την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη. Έναν προπονητή που τίμησε όσο λίγοι τον σύλλογο, οδηγώντας τον στην κατάκτηση 6 τίτλων τα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα βόλεϊ των Ανδρών. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στον Ολυμπιακό, τον διαβεβαιώνουμε ότι παραμένει πολύ ψηλά στην εκτίμησή μας, την οποία κέρδισε μέσα από τη δουλειά και το ήθος του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη καριέρα του. Η λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καζάζη, σηματοδοτεί παράλληλα μια σειρά εξελίξεων και ριζικών αλλαγών στο τμήμα, με στόχο την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει: στην κορυφή”.

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΖΗ:

«Τα όμορφα πράγματα κάποτε τελειώνουν….και ξαναρχίζουν πάλι από την αρχή. Τρία χρόνια με πολλές όμορφες, έντονες, δύσκολες, μα πάντα ιδιαίτερες στιγμές.

Πετύχαμε πολλά (δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, δύο league-cup). Ίσως όχι όσα θα θέλαμε. Πιστεύω όμως ότι ήταν μια επιτυχημένη τριετία για την ομάδα μας.

Συνέχεια έλεγα στους παίκτες μου, ότι η ομάδα είναι πάντα πάνω από όλους μας και ότι ο καθένας μας πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, τους εργαζόμενους στα γραφεία του Ερασιτέχνη για τη στήριξη και την αγάπη που μου έδειξαν, όλους τους αθλητές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα αν πετύχαμε τους στόχους μας ή όχι, τους συνεργάτες μου στο προπονητικό team και φυσικά τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που μου έδωσαν.

Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου να καθοδηγώ αυτή τη μεγάλη ομάδα, ήταν μεγάλη μου τιμή, γι΄ αυτό και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με τιμή

Δημήτρης Καζάζης»