«Στοπ» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω…Ψωμιάδη

Η χθεσινή δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ διακόπτεται, φαίνεται πως βάζει σε μπελάδες την Ένωση. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από το καλοκαίρι, όμως η δικαστική διαμάχη της ΑΕΚ με τον Μάκη Ψωμιάδη από τη μια έχει κάνει την ΠΑΕ να αξιώνει χρήματα, από την άλλη δεν της επιτρέπει να ολοκληρώσει την εκκαθάριση.

Τον Δεκέμβριο του 2013, ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος κατέθεσε αγωγή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική και όλους τους μετόχους ζητώντας την ακύρωση της εκκαθάρισης της εταιρείας,  ισχυριζόμενος πως μόνο αν δεν «διαλυθεί» η ΠΑΕ μπορεί να πάρει χρήματα από αυτά που υπεξαιρέθηκαν από τον Μάκη Ψωμιάδη. Ο Χάρης Οικονομόπουλος  ισχυρίζεται πως η διαδικασία είναι άκυρη, καθώς ορίστηκε ένας διαχειριστής, ο Ανδρέας Δημητρέλος, κι όχι δύο, όπως-αναφέρει πως-ορίζεται από το καταστατικό της ΠΑΕ.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως η υπόθεση Ψωμιάδη είναι χαμένη και πως δεν πρόκειται να προκύψει κανένα οικονομικό όφελος για τη ΠΑΕ, γι’ αυτό και θέλουν να τελειώνει η εκκαθάριση.

Χθες, η απόφαση βγήκε, και ο Χάρης Οικοομόπουλος δικαιώθηκε κερδίζοντας την διακοπή της εκκαθάρισης.