Τα… ευχαριστώ του Παπαθανασάκη

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης η οποία έδωσε άδεια στον Ηρακλή για την επόμενη χρονιά, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Σπύρος Παπαθανασάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Σήμερα, την ώρα που επιστρέφαμε από την Αθήνα μετά την έφεση που καταθέσαμε στην ΕΠΟ, ενημερωθήκαμε ότι ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει την αδειοδότηση του. Αυτά ήταν πολύ χαρμόσυνα νέα.

Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες προς την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης η οποία αναγνώρισε τις τεράστιες προσπάθειες που κάναμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες και αναγνώρισε ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που αξίζει να αδειοδοτηθεί.

Από τότε που έχω την τιμή να είμαι μέλος αυτή της ομάδας, αγωνιζόμαστε συνεχώς να δημιουργήσουμε καλύτερη οργάνωση, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι καλά οργανωμένη, με σταθερότητα και θα λειτουργεί σεβόμενη τους νόμους και τα δόγματα που ορίζουν τις αξίες του ποδοσφαίρου.

Άλλη μια φόρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Επιτροπής για την επικύρωση των προσπαθειών μας.

Μέσα στους τελευταίους μήνες, έχουμε επικεντρωθεί στη δουλειά, τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο. Είτε το λέμε δυνατά, είτε όχι προσπαθούμε να αντιληφθούμε τις πραγματικές δυνατότητες και ικανότητες όχι μόνο της ομάδας, άλλα της ευρύτερης οικογένειας του Ηρακλή μέσα από το όραμα το οποίο έχουμε μοιραστεί.

Άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Τσιμικάλη Στέφανο, Σεντελίδη Μάκη, Παπαδόπουλο Θεόδωρο, Μωραΐτη Χρήστο για την εξαιρετική παρουσίαση του φακέλου της ομάδας.

Νιώθω πραγματικά ευλογημένος να περιστοιχίζομαι από σπουδαίους ανθρώπους, σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ένα εξαιρετικό προσωπικό και αυτούς τους παθιασμένους οπαδούς.

Όλοι μαζί φτάσαμε ως εδώ.

1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ! Ραντεβού στο Καυτανζόγλειο την Κυριακή!”