«Θα είναι ένα… άλλο παιχνίδι»

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο Ρικάρντο Κόστα αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αρχικά είπε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε. Μπορεί να σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πρέπει σε αυτό το παιχνίδι στην έδρα του να του επιτεθούμε και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μας κέρδισε στο γήπεδο μας, ωστόσο θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να παλέψουμε για να κερδίσουμε εμείς στην έδρα του και αυτό είναι πιθανό».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Τη μία μέρα μπορεί να χάνεις, ωστόσο την άλλη θέλεις να κερδίσεις. Χρειάζεται καρδιά για να τα καταφέρουμε και θα πρέπει να παραμείνουμε όλοι μαζί και ενωμένοι. Γιατί αν θέλεις να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος με την ομάδα γιατί η ομάδα και όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Καταλήγοντας ο Πορτογάλος ανέφερε: «Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία μέχρι το τέλος και θα πρέπει να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με υπευθυνότητα για την καλύτερη θέση».