Ξεκίνησαν οι Strikers

Με σημαντική προσέλευση γονέων και παιδιών – παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες – διεξήχθη η Πρώτη Γιορτή Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Ακαδημία μας με τίτλο «Meet the Strikers”.

Οι γονείς ενημερώθηκαν για την φιλοσοφία και τους στόχους των Strikers ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν υπό τις οδηγίες του προπονητικού μας team και να πάρουν μέρος σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Το ταξίδι των Strikers έχει πλέον ξεκινήσει!!! «Παίζουμε, μαθαίνουμε, αγαπάμε το ποδόσφαιρο»…

H φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Strikers είναι να λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα ακολουθώντας τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, ώστε οι ποδοσφαιριστές να εκπαιδευτούν με τον πλέον κατάλληλο τρόπο στο ποδόσφαιρο, να μυηθούν στις βασικές και ειδικές δεξιότητες του ποδοσφαίρου και να αποκτήσουν ποδοσφαιρικές ικανότητες κατανοώντας παράλληλα ότι πάνω από όλα είναι παιχνίδι.

Σημαντικό στοιχείο για την ακαδημία, αποτελεί η διαμόρφωση της σωστής νοοτροπίας των παιδιών ώστε να αποκτήσουν στοιχεία αγωνιστικότητας, αυτοπεποίθησης και ομαδικότητας. Επιπλέον, οι προπονητές οφείλουν να είναι δίκαιοι, να σέβονται όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους αντιπάλους και να αποτελούν πρότυπο συμπεριφοράς (μέσω της συμπεριφοράς τους μπορούν να αναπτύξουν μια φιλοσοφία που ευνοεί την πρόοδο και την ανάπτυξη των παιδιών), έχοντας πάντα υπόψη τους ότι μετράει περισσότερο η συμμετοχή όλων των παιδιών στο παιχνίδι και όχι το αποτέλεσμα ως αυτοσκοπός.

Θεωρούμε ως δεδομένο ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα μιας οργανωμένης και σωστής προπονητικής εργασίας και στην ακαδημία μας όλα τα παραπάνω αποτελούν στοιχείο ύπαρξης. Η λειτουργία της ακαδημίας θα βασίζεται στον σωστό προγραμματισμό και την μεθοδική δουλειά. Με την σωστή εκμάθηση της μπάλας, με τμήματα ολιγάριθμα και με προπονητικές μονάδες κατάλληλες των κάθε ηλικιών οι μικροί ποδοσφαιριστές θα διδάσκονται το ποδόσφαιρο με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.