Συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον

Η άσχημη οικονομική συγκυρία στη χώρα μας, που έχει επηρεάσει και τον Παναθηναϊκό, “αναγκάζει” τους πράσινους να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν. Στο φετινό ρόστερ υπήρξαν υπήρξαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που προήλθαν από τις ακαδημίες του συλλόγου και στα 18-19 τους χρόνια έπρεπε να καθιερωθούν στην ομάδα και να παίξουν βασικοί. Αρκετοί από αυτούς τα κατάφεραν (Ρισβάνης, Λαγός, Μαρινάκης, Δώνης) ενώ κάποιοι άλλοι όποτε χρειάστηκαν βοήθησαν (Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Ταμπάκης). Και όλοι αυτοί πλάι στους Καπίνο, Χουχούμη και Τριανταφυλλόπουλο που βρίσκονταν από πέρυσι στο ρόστερ (ο Καπίνο απ’τα 16 του!)

Αυτό θα συνεχιστεί. Σήμερα έβαλαν την υπογραφή τους στα νέα τους επαγγελματικά συμβόλαια 9 νέοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από την ομάδα Νέων (ο ένας από την ομάδα Εφήβων, που ακούγεται ότι είναι μεγάλο ταλέντο).

Πρόκειται για τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας Νέων, Νέστορα Γκέκα και Κωνσταντίνο Κότσαρη, τον κεντρικό αμυντικό Μάριο Τζανουλίνο, τον αριστερό μπακ Δημήτρη Μυρθιανό, τους κεντρικούς μέσους Βασίλη Αγγελόπουλος, Μιχάλη Νιούμαν και Πασχάλη Στάικο, τον επιθετικό Μαλντίν Υμεράι και τον πρώτο σκόρερ των Εφήβων Λάζαρο Λάμπρου.