Όταν μιλούν οι αρχηγοί…

Πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η συνέντευξη Τύπου ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο βόλεϊ που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο. Ως γνωστό, τα ζευγάρια είναι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-ΑΟ Κηφισιάς.

Δηλώσεις έκαναν οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων. Από πλευράς ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αινείας Τζελάτης, ο οποίος τόνισε: “Καλώς σας βρήκαμε ευχαριστούμε τον Δήμο και την Καλαμάτα που μας φιλοξενεί. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο βόλεϊ για να δώσουμε έτσι κι ένα κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα. Είναι αρκετά χρόνια που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάει στον τελικό κι εύχομαι να πάει φέτος”.

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης: “Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ. Η Καλαμάτα έχει βγάλει αθλητές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Να γίνει ένα ωραίο φάιναλ-4, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Να μην υπάρχουν ακρότητες και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις άλλες ομάδες και ελπίζω να το πάρει ο Ολυμπιακός”.

Για λογαριασμό της Κηφισιάς μίλησε ο Δημήτρης Νικολακάκης: “Ευχαριστούμε την Καλαμάτα γι’ αυτή τη διοργάνωση. Είναι δύσκολες οι εποχές και καταλαβαίνουμε όλοι μας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Είναι η πρώτη μας συμμετοχή σε Final 4 και θέλουμε να το χαρούμε. Έχουμε πολύ καλή διάθεση και ελπίζω να πάμε μέχρι το τέλος. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να το πάρουμε”.

Τέλος, από την πλευρά της ΑΕΚ δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Μαντέκας: “Η Καλαμάτα είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθει στο οργανωτικό κομμάτι αφού έχει ανθρώπους όπως οι παλιοί συναθλητές μου Χρήστος Δημητρακόπουλος, Μάνος Ξενάκης οι οποίοι έχουν μεγάλη εμπειρία. Εμείς έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Ήρθαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και γιατί όχι να το κατακτήσουμε το Κύπελλο. Σίγουρα θα είναι ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα διοργάνωση”.