Με κόσμο και Αγκάνθο η προπόνηση

Μία και σήμερα για την προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η προπόνηση των “κίτρινων” ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα προβλήματα ή για την ακρίβεια με ευχάριστες ειδήσεις για τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο τεχνικός του Άρη είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες να προπονούνται κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός επιθετικός έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και όπως και οι Οικονομόπουλος, Τσουμάνης και Καμινιώτης τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Γιαννίτσης.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο με μία προπόνηση, που θα γίνει στις 16:30 στο Νέο Ρύσιο, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Σε αυτή σίγουρα δεν θα βρίσκονται οι τραυματίες Πουλίδο, Κοτσαρίδης και οι τιμωρημένοι Μπακασέτας, Μπουγαΐδης.

Στο μεταξύ πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Άρη, οι οποίοι συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, σε μία προσπάθεια να τους ντοπάρουν ψυχολογικά για το κυριακάτικο παιχνίδι.