“Ολα πήγαν στραβά στον Άρη”

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος που πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνική Κρακόβια και μίλησε στο karfitsa.gr και στον συνάδελφο Θωμά Μίχο, τόσο για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του, όσο και για τον Άρη και την κακή χρονιά που είχε στους κίτρινους:

Για τους κίτρινους τόνισε: «Πικρία δεν μου μένει. Ηταν κάτι που ήθελα και γι΄αυτό άλλωστε το καλοκαίρι υπέγραψα και με τον Αρη. Πάντως, αμέσως μόλις έμαθα τη πρόταση, ήθελα να φύγω. Τώρα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση που είχα, εντάξει ο κόσμος είναι κόσμο δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξεις την άποψη που έχει. Απλά η ομάδα βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα χωρίς να είναι αυτή η υπαίτια για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο σύλλογος».

Για το τι δεν πήγε καλά στον Άρη: «Στον Αρη φέτος όλα πήγαν στραβά. Τίποτα δεν μπορώ να σκεφτώ που να πω ότι πήγε όπως θα έπρεπε. Ηταν πολλά τα προβλήματα, πολλά τα χρέη. Δεν υπήρχε υγεία. Υπάρχει αυτή η διοικητική ανασφάλεια, που δυστυχώς επηρεάζει και το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.  Σε ό,τι αφορά τα όνειρά μου. Δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι. Εγώ βάζω στόχους στη ζωή μου. Οπότε θα απαντήσω στο ποιοι είναι οι στόχοι μου. Αυτή τη στιγμή αυτό που θέλω και επιθυμώ είναι να καθιερωθώ στην ομάδα μου και μέσα από αυτή να αναδειχθώ και εγώ».

Για τη νέα του ομάδα, τόνισε: «Είμαι μόλις μία εβδομάδα εδώ στη Πολωνία. Τα πράγματα μέχρι στιγμής φαίνονται και είναι πολύ καλά. Υπάρχει τρομερή οργάνωση στην ομάδα, υπέροχες αθλητικές εγκαταστάσεις και όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να συναντήσω ερχόμενος εδώ τέτοια οργάνωση. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μου την Κρακόβια έχει ένα πολύ καλό επίπεδο διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή που από τη πρώτη μου προπόνηση εδώ με έβαλε να κατανοήσω πλήρως τη φιλοσοφία της ομάδας».