Αρνητική απόφαση ενόψει, για Θέρμη

Αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Θέρμη, όπως λέμε, γεφύρι στην Άρτα! Ο χρόνος περνά, λύση δεν βρίσκεται και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thessports, η υπόθεση θα πάει κι άλλο πίσω!

Σήμερα Παρασκευή (14/3) ήταν η καταλληκτική ημερομηνία για να ανακοινώσει την απόφασή της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες απάντηση δεν δόθηκε σήμερα και λογικά, λόγω Σαββατοκύριακου, θα δοθεί την Δευτέρα. Η απάντηση αναμένεται να είναι αρνητική!

Σ΄ αυτή την περίπτωση, η υπόθεση «κατασκευή αθλητικού κέντρου στη Θέρμη» αρχίζει να τίθεται εν αμφιβόλω και πλέον, οι εκδοχές στο επόμενο στάδιο είναι δύο.

1. Ο Σαββίδης αποφασίζει να μην το προχωρήσει, λόγω των εμποδίων, που βρίσκει μπροστά του και ψάχνει άλλη έκταση, στην οποία τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Σ΄ αυτή την περίπτωση, χάνεται κι άλλος χρόνος.

2. Η υπόθεση πηγαίνει σε μια τριμελή επιτροπή, που αποτελείται από ανεξάρτητους δικηγόρους, και υπάγεται στο υπουργείο εσωτερικών. Αυτή η επιτροπή συνεδριάζει δύο φορές το μήνα. Δεν υπάρχει περίπτωση, αν αποφασιστεί να πάει η υπόθεση σ΄ αυτή την επιτροπή, να υπάρχει απόφαση πριν περάσει ένας μήνας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο χρόνος χάνεται….