“Προσπάθεια εκμετάλλευσης του Αρειανού”

Ανακοίνωση κατά της ΠΑΕ Άρης για τις τιμές των εισιτηρίων εξέδωσαν ο Ιερολοχίτες.

Αναλυτικά: 

“Θυμόμαστε καλά την πολιτική της Π.Α.Ε. από την αρχή της χρονιάς, όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων…(10€ στα πέταλα και αναλογικά αυξανόμενες στις υπόλοιπες θύρες)

Γνωρίζουμε επίσης, ότι παρά την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε, η τιμή των 10€ (αναφερόμαστε στα πέταλα), για οποιοδήποτε ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της χώρας, προφανώς για πολλούς να είναι φυσιολογική…

Όταν όμως μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και δεδομένων των ειδικών συνθηκών που διανύει φέτος ο σύλλογος, λαμβάνεται η απόφαση, ανάκλησης αυτής της πολιτικής και ορισμός γενικής εισόδου 5€ (εκτός της θύρας των επισήμων), αν μη τη άλλο υποχρέωση της οποιασδήποτε διοίκησης είναι να διατηρήσει αυτό το ίδιο σκεπτικό, μέχρι και τη λήξη του πρωταθλήματος..!!! Αναιρώντας αυτή την απόφαση, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος, στα ματιά μας υποδηλώνει καθαρά, μια απέλπιδα προσπάθεια εκμετάλλευσης του μέσου ΑΡΕΙΑΝΟΥ, σε ένα ματς όπου δεδομένο είναι, πως η προσέλευση του κόσμου θα είναι αυξημένη…!!! Μεγάλο λάθος κύριοι..!!!

Εμείς όμως θα είμαστε και πάλι εκεί, να φωνάξουμε για την καψούρα μας !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970”.