By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSPORTSΒΟΛΕΪ

«Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου»

Τhessports
Last updated: 24/06/2015 13:49
Τhessports
Share
SHARE

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι το διαζύγιο με τον Γιάννη Καλμαζίδη κι ο μέχρι πρότινος προπονητής του, έριξε φως στα αίτια του διαζυγίου αυτού, αφήνοντες πολλά καρφιά για τον Γιώργο Ανδρέου!

Τον κατηγόρησε για παρεμβάσεις στο έργο του, που κατά τον ίδιο, ήταν ο λόγος που χάλασε το “γλυκό”, αλλά και για το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτος.

“Δεν φεύγω εγώ, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσουμε. Δημιουργείται ένα κλίμα ότι ζήτησα πολλά, βγήκαν κάποια νούμερα προς τα έξω. Είναι εύκολη δικαιολογία, αλλά δεν είναι έτσι. Ζήτησα αυτά που δικαιούται ένας προπονητής, χωρίς υπερβολές. Η διαφορά μας ήταν 2-3 χιλιάδες ευρώ. Ήταν πρόφαση, δεν ήταν θέμα το οικονομικό, αυτό εισέπραξα εγώ. Και του χρόνου, δεν θα είναι λιγότερα τα χρήματα που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για προπονητή, απ΄ αυτά που θα έδινε σε μένα” είπε ο Καλμαζίδης στο Αθλητικό Μετρόπολις, που αναφέρθηκε στα όσα συνέβαιναν μέσα στη χρονιά.

“Το θέμα είναι πως από νωρίς εισέπραξα το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό μου, ακόμη και μέσα στη σεζόν! Ακόμη και μετά το Κύπελλο, είχαμε κάποια συμβάντα, εγώ δεν θέλω να δέχομαι κάποιες παρεμβολές στη δουλειά μου. Ήθελαν να παρέμβουν στο έργο μου, εγώ αυτά δεν τα μπορώ και μάλλον αυτό δεν άρεσε. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν εντάσεις, καμιά φορά προκύπτουν θετικά από τις εντάσεις, αλλά εγώ έτσι το νιώθω. Είμαι πικραμένος, θα ήθελα να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι. Μίλησα με τον πρόεδρο πριν ένα μήνα και σήμερα μου πήρε τηλέφωνο. Και να εξοφλούμε τα χρωστούμενα. Γιατί ακόμη υπάρχουν οφειλές. Γεμίσαμε το Παλατάκι τόσες φορές, δεν είναι να μας χρωστάνε δύο μισθούς”, κατέληξε.

Σχετικά άρθρα

Ζίβκοβιτς: «Σηκώνουμε το κεφάλι, πάμε πιο δυνατά από ποτέ!»
Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
Τα σενάρια για Κωνσταντέλια και η άμεση διάψευση του ΠΑΟΚ
Super League: Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Γιακουμάκης: «Ευχαριστώ για τα εύκολα και τα δύσκολα ΠΑΟΚάρα»
TAGGED:Προπονητής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Μας ζήτησαν να στήσουμε ματς»
Next Article Με 21 στο Παγκόσμιο

Τελευταία νέα

Καντεβέρε: «Τα δύο γκολ αφιερωμένα στον κόσμο του Άρη»
ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Άρης: Πρόβλημα με Αντετοκούνμπο
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
21 May, 2026
Αποχώρησε από τη Χόλσταϊν ο Σβαμπ
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Πουλάει ξανά στη Μπράιτον ο Ολυμπιακός
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
21 May, 2026
Follow US