Ιβιτς: «Βήμα βήμα για τον τίτλο»

Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν πετούσε στα σύννεφα. Ηταν απόλυτα ικανοποιημένος “από την αντίδραση των παιδιών όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ”, αλλά όταν η κουβέντα πήγε στο αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά, πλέον, στην κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα των Κ-20, ο Σέρβος προπονητής το… ξέκοψε: “Δεν κοιτάζουμε το πρωτάθλημα, αλλά το επόμενο ματς”, είπε ορθά κοφτά. “Εχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια και βήμα προς βήμα θα φτάσουμε στον στόχο μας”, πρόσθεσε.

Η νίκη στο πλαστικό τερέν της Τριανδρίας αποκτά για τον Ιβιτς μεγαλύτερη αξία για δύο λόγους. “Πρώτα από όλα εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και αυτό μας επηρέασε αρνητικά. Δεύτερον ο Αρης ήταν πολύ καλύτερος, ανώτερος από εμάς στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε στο σκορ”, τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και στάθηκε στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του: “Αντιδράσαμε σωστά, γυρίσαμε το ματς και το σκορ στο τέλος θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο”.

Οσο για την πολυσυζητημένη φάση της αποβολής στο ξεκίνημα του β’ μέρους: “Ημουν πολύ μακριά και ειλικρινά δεν μπορώ να πω αν υπήρξε ή όχι παράβαση. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν υπήρξε επαφή, το ίδιο παραδέχθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Αρη μετά το τέλος του αγώνα. Αυτά γίνονται σε κάθε ματς”.