Αρβανιτίδης : Ναι στον Άρη!

To γεγονός ότι ο γιος του, Νίκος, θέλει να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Αρβανιτίδης, μιλώντας στο Αθλητικό Μετρόπολις…

“Εγώ ήθελα, αλλά δεν μπορώ να πάρω τον Άρη. Έχω το απαγορευτικό, δεν μπορώ να πάρω την ομάδα εγώ. Απλώς ενδιαφέρεται ο γιός μου. Συμβουλευτική θα είναι η δική μου συμμετοχή. Πατέρας στον γιο.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και η πρόταση θα είναι σοβαρότατη και θα κατατεθεί αύριο. Κάποιοι τον κατάντησαν χωριό, αλλά ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία.

Μαθαίνω ότι ο Νίκος κάνει ενέργειες να παίξει η ομάδα Β΄Εθνική, έχουν κάνει τον προγραμματισμό με τους φίλους του, την προετοιμασία, τα ρούχα, τους παίκτες, προχωράνε κανονικά. Έχουν κλείσει και προπονητή. Με τον Κόζλεϊ είναι φίλοι. Είναι έτοιμος να έρθει. Είναι μία παρέα, με άλλα τρία άτομα, που θέλουν να πάρουν τον Άρη. Δεν έχουν σχέση παραγοντική με τον Άρη, είναι, όμως, φίλοι του Άρη” είπε ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι παλιότερα ήταν ΠΑΟΚ, αλλά τώρα θα συμπαρασταθεί στον γιό του, που είναι Αρειανός.

“Παλιά, πολύ παλιά ήμουν ΠΑΟΚ. Εγώ κατά βάση Βέροια ήμουν πάντα. Θα γίνω οπαδός του Άρη. Ο γιός μου είναι οπαδός του Άρη”, είπε.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Βέροιας, έκανε επίθεση και στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη…

“Ο Καλαϊτζίδης λέει μέσω τρίτων ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη και προσπαθεί να πετύχει κάποια πράγματα. Ο Καλαϊτζίδης έχει κίνητρο να με αποτρέψει να πάρω τον Άρη. Εγώ με τον κ. Καλαϊτζίδη δεν έχω να πω τίποτα. Αυτός θέλει να με στείλει φυλακή. Η κότα, όμως, όταν πίνει νερό, κοιτάει τον ουρανό. Ο Καλαϊτζίδης εκ του αποτελέσματος απέτυχε. Μιλάμε για τον Άρη όχι για τον Άρη Ακροποτάμου”, είπε.