By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παίκτης της Τσέλσι, ρώτησε τον Πέλκα για να πάει στον Ηρακλή!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτης της Τσέλσι, ρώτησε τον Πέλκα για να πάει στον Ηρακλή!

Τhessports
Last updated: 09/07/2015 18:54
Τhessports
Share
SHARE

 

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο Σπύρος Παπαθανασάκης προσπαθεί να ολοκληρώσει μία μεγάλη μεταγραφή. Η εκπομπή «Blue City» (καθημερινά 15:00-17:00 στον City International 106,1) αποκάλυψε την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή με τον οποίο είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Πρόκειται για τον 24χρονο Ουλίσες Ντάβιλα, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές του Μεξικό.

Ο Ντάβιλα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2011 από την Τσέλσι, η οποία πλήρωσε δύο εκατομμύρια ευρώ στην Γουαδαλαχάρα. Έκτοτε, ο αγγλικός σύλλογος τον παραχωρεί δανεικό σε άλλους συλλόγους, με τον Ηρακλή να προσπαθεί να γίνει η επόμενη ομάδα που θα τον παραχωρήσει δανεικό η Τσέλσι, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Λονδρέζους.

Οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και αυτό προκύπτει από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ντάβιλα με τον… Πέλκα, προ ολίγων ημερών. Με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ήταν συμπαίκτες πέρσι στην Σετούμπαλ, στην οποία ο Ντάβιλα αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περιόδου. Ο Μεξικανός ζήτησε πληροφορίες για τον Ηρακλή, προτού λάβει την τελική του απόφαση.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει είτε ως «δεκάρι», είτε ως δεύτερος επιθετικός. Σε διάφορες ιστοσελίδες εμφανίζεται και ως πλάγιος μεσοεπιθετικός, ωστόσο είναι ελάχιστες οι φορές που έπαιξε στις πτέρυγες και όχι στον άξονα. Προέρχεται από γεμάτες σεζόν (100 επίσημα παιχνίδια την τελευταία τριετία), ενώ θεωρείται θέμα χρόνου η συμμετοχή του στην εθνική ανδρών. Στο Κόπα Αμέρικα του 2011 ήταν στην αποστολή, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί.

Πηγή: bluearena.gr

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΗρακλήςΝτάβιλαΤσέλσι
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Είναι πολλά τα λεφτά και… επιστρέφει
Next Article Απογειώθηκε στον Άρη και πάει στον Ολυμπιακό

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US