By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Οι δεκατρείς «πρωτάρηδες»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δεκατρείς «πρωτάρηδες»

Τhessports
Last updated: 16/03/2014 11:35
Τhessports
Share
SHARE

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει φάει με το κουτάλι τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη. Αυτό δεν ισχύει, όμως, για τους 13 από τους 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να πάρει στην αποστολή για το σημερινό ματς στο Χαριλάου. Μόνο πέντε έχουν αγωνιστεί ως παίκτες του”Δικεφάλου” σε ένα Αρης – ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι 13 θα μπουν για πρώτη φορά στην έδρα των “κίτρινων” ντυμένοι στα ασπρόμαυρα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μοναδικός εκπρόσωπος της ομάδας του 2005 που κέρδισε για τελευταία φορά τον Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Στέφανος Αθανασιάδης που πέρσι σκόραρε μαζί με τον Καμαρά στο 2-2 για τον ΠΑΟΚ, θεωρούνται οι πιο παλιοί και αυτοί που ξέρουν καλύτερα τι εστί ένα Άρης – ΠΑΟΚ. Ακολουθούν οι Κώστας Κατσουράνης, Εργκούς Κάτσε, Γιώργος Γεωργιάδης.

Πάμε και στους 13 “πρωτάρηδες”. Αυτοί είναι οι Παναγιώτης Γλύκος, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, Γιώργος Τζαβέλλας, Στέλιος Κίτσιου, Γιάννης Σκόνδρας, Μιγκέλ Βίτορ, Χουάν Ινσαουράλδε, Μπίμπρας Νάτχο, Σωτήρης Νίνης, Μίροσλαβ Στοχ, Πέρεθ Λούκας, Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Ντάνι Χούσεν.

Μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Άρη, βρίσκονται έξι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου που θα υποχρεωθούν να χάσουν κάποιο ή κάποια από τα επόμενα παιχνίδια αν δεχθούν κίτρινη κάρτα και βρίσκονται στο όριο. Ο λόγος για τους Σκόνδρα, Βούκιτς, Λούκας και Βίτορ, που έχουν δεχθεί έως τώρα τρεις κίτρινες κάρτες, και τους Κατσουράνη, Τζαβέλλα που έχουν «κιτρινιστεί» έξι φορές.

Σχετικά άρθρα

Μεντιλίμπαρ: «Μπορούμε και πρέπει να βγούμε δεύτεροι»
Χάνει ΑΕΚ ο Ζαφείρης
Βαθμολογία Play Off: Η μάχη για τη δεύτερη θέση
Λουτσέσκου: «Δεν τελείωσε ακόμα η χρονιά – Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ»
Ισοπαλία στο «Καραϊσκάκης»- Πρωταθλήτρια με ανατροπή η ΑΕΚ
TAGGED:ΑθανασιάδηςΆρηςΠΑΟΚΣαλπιγγίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Τι απέγιναν οι νικητές του 2010;
Next Article Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς

Τελευταία νέα

Μεγάλη ανησυχία για τον τραυματισμό του Καρέτσα – Αποχώρησε με δάκρυα!
ΔΙΕΘΝΗ
10 May, 2026
Η αντίδραση του Μουρίνιο στα σενάρια για επιστροφή στη Ρεάλ!
ΔΙΕΘΝΗ
10 May, 2026
Θρίλερ και βήμα τίτλου για την Άρσεναλ!
ΔΙΕΘΝΗ
10 May, 2026
Γρηγορίου: «Δύσκολο να μιλάω για ικανοποίηση, όταν δεν πετύχαμε κανένα στόχο φέτος»
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Follow US