Η ΚΕΔ βάζει στο «ψυγείο» τον Κουκουλάκη

Οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Σταύρος Μάνταλος βρέθηκαν στο «μάτι του κυκλώνα», όχι για πρώτη φορά, με τα φαλτσοσφυρίγματά τους στους αγώνες της Βέροιας και του Ηρακλείου. Με τους παρατηρητές της ΚΕΔ να τους «αθωώνουν», αλλά την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να «βάζει στο ψυγείο» τον Κουκουλάκη για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των γηπεδούχων στον αγώνα Βέροια – Ατρόμητος.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.de «η χρήση video υποχρεώνει την ΚΕΔ να θέσει σε διαθεσιμότητα τον Μ.Κουκουλάκη για το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Βέροιας στο 90’». Όμως, όπως αναφέρεται «ο Κορίνθιος παρατηρητής Δ.Γκρούτσης στην έκθεσή του θεωρεί τη διαιτησία της Βέροιας πολύ καλή!», εκεί όπου εκτός από  το πέναλτι που σφύριξε στο τελευταίο λεπτό ο οφθαλμίατρος Κουκουλάκης «ο βοηθός διαιτητής Θ. Θανασακούδης ανέκοψε με ανύπαρκτα οφσάιντ δύο φορές παίκτες του Ατρομήτου στο 0-1».

Στο dikisports  αναφέρεται πως ο παρατηρητής Χριστόφορος Ζωγράφος «αθωώνει τον Στ.Μάνταλο, ο οποίος στο Ηράκλειο απέφυγε να αποβάλει τον Περογαμβράκη», ενώ ο Απόλλων διαμαρτύρεται για το γκολ που του ακυρώθηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του ΟΦΗ.