By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: “Γραφικός, ψεύτης, συκοφάντης και βαλτός”
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Γραφικός, ψεύτης, συκοφάντης και βαλτός”

Τhessports
Last updated: 16/03/2014 15:59
Τhessports
Share
SHARE

Ο Ατρόμητος θίχτηκε από τη χθεσινή δήλωση του Σταμάτη Βελλή, που έπιασε και την ομάδα του Περιστερίου και εξέδωσε σήμερα μία ανακοίνωση, με την οποία κάνει επίθεση στον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ατρομήτου :

«Για πρώτη αλλά και τελευταία φορά, αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με τον κ. Βελλή και όσα υπαινίσσεται σε βάρος της ομάδας μας. Κύριε Βελλή σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μας αφορούν ούτε μας αγγίζουν στο παραμικρό όλες οι συκοφαντίες, ψευτιές, αλητείες εναντίον της ομάδας μας καθώς και κάθε προσπάθεια σπίλωσης της.

Μέχρι τώρα παρακολουθούσαμε με προσοχή αυτή την προσπάθεια σας και προς το παρόν είχαμε πιστέψει ότι οφείλεται στην παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς και την αγωνιώδη προσπάθεια σας να γλιτώσει ο Απόλλων Σμύρνης τον υποβιβασμό στην κατώτερη κατηγορία.

Μετά την τελευταία ανακοίνωση σας, όταν κατρακυλήσατε στο έσχατο σημείο του ‘’βούρκου’’ ,που εσείς ο ίδιος δημιουργήσατε, δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι εκτός από άσχετος, γραφικός, ψεύτης και συκοφάντης, είστε βαλτός και καθοδηγούμενος.

Δεν έχετε κανένα ηθικό και πραγματικό δικαίωμα, κύριε Βελλή να λασπολογείτε σε βάρος μιας ομάδας, της ομάδας μας, που αποτελεί πρότυπο για ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, αλλά και που εσείς ο ίδιος έχετε δηλώσει σε συνεδρίαση του Δ.Σ της Superleague ότι θέλετε να την μιμηθείτε και να αγωνιστείτε στην Ευρώπη.

Δεν είστε άξιος να εκφράζετε οποιοδήποτε υπαινιγμό σχετικά με την αγωνιστική τιμή και υπόληψη αυτής της ομάδας, που μέχρι σήμερα σε 29 αγώνες έχει συγκεντρώσει 59 τίμιους αγωνιστικούς βαθμούς, καθώς και στα άτομα που την απαρτίζουν από τον πρόεδρο της, τους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο και τους φιλάθλους της .

Κύριε Βελλή ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία μια ομάδα δεν απέφυγε τον υποβιβασμό, στηριζόμενη μόνο στους άλλους, χωρίς αυτή να κάνει μία προσπάθεια. Το παραπάνω ξεχάσατε να συμπεριλάβετε στην χθεσινή σας ανακοίνωση όταν μιλήσατε για όλους τους άλλους, χωρίς να κάνετε αυτοκριτική και να στιγματίσετε την απόδοση της ομάδας σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Είναι λοιπόν προτιμότερο να ασχοληθείτε με τα ‘’του οίκου σας’’ και να αφήσετε τους άλλους και ειδικότερα την ομάδα μας.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι καμία διαφορά δε μας χωρίζει με το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης, που γνωρίζουμε άλλωστε ότι εκτός της κατοχής της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, στην ουσία δεν το εκπροσωπείτε καθώς το πλήθος των φιλάθλων του δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και πρόσφατα τις αποδοκίμασε, με αποτέλεσμα να έχετε επιδοθεί σε μια αγωνιώδη προσπάθεια για να τους μεταπείσετε».

Σχετικά άρθρα

Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Γρηγορίου στον Άρη!
«Ξεκάθαρο το διαιτητικό λάθος στη Λεωφόρο»
Μια συγνώμη και μια υπόσχεση από τον ΠΑΟΚ
Κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Κωνσταντέλια…
Η απάντηση του Γρηγορίου για το μέλλον του στον Άρη
TAGGED:ΑτρόμητοςΒελλής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η «κούπα» στα κίτρινα (photos)
Next Article Τα tweet του Αγκάνθο και του Κλάους

Τελευταία νέα

Μπαζίνας: «Είναι τιμή μου ο ΠΑΟΚ»
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
18 May, 2026
Και οι Τίμπεργουλβς για Αντετοκούνμπο
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
18 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Δευτέρας
MEDIA
18 May, 2026
Λουτσέσκου: «Μικρή λέξη η απογοήτευση…»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
17 May, 2026
Follow US