“Χαιρόμαστε που ήρθαμε… τελευταία φορά”

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πέρασε στην… αντεπίθεση και προφανώς χωρίς να έχει ενημερωθεί για τις δηλώσεις του Βανγκέλι, ήταν ιδιαίτερα καυστικός λέγοντας χαρακτηριστικά: “Χαιρόμαστε που ερχόμαστε για τελευταία φορά στο γήπεδο αυτό!”

Πιο αναλυτικά ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Νομίζω πως σήμερα αν δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να μιλήσουμε, δεν θα το κάναμε. Ήταν τραγικό αυτό που ζήσαμε. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Προσπαθήσαμε υπό αντίξοες συνθήκες να πάρουμε το παιχνίδι. Δείξαμε την κλάση μας και μείναμε αήττητοι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Άρη: «Χαιρόμαστε που ήρθαμε εδώ για τελευταία φορά. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Δεν σχολιάζουμε κόσμο, προπονητές και διαιτητές. Είναι κρίμα που υπήρχαν τόσα πολλά παιδιά που αντίκρισαν αυτές τις συνθήκες.

Ευτυχώς όλοι είμαστε καλά στην υγεία μας. Ο κόσμος ήθελε τη νίκη, αλλά δώσαμε τα πάντα για να αντέξουμε σε αυτό το γήπεδο. Σίγουρα θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Μας στερεί τη δεύτερη θέση. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Η ομάδα δείχνει ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα».