Ημίχρονο διάρκειας 36 λεπτών!

Η κανονική διάρκεια του ημιχρόνου σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι 15 λεπτά. Αυτό ορίζει ο κανονισμός. Στο Κλεάνθης Βικελίδης γράφτηκε… ιστορία! Ο Κομίνης κράτησε «έξτρα χρόνο» 21 λεπτών (!) και φτάσαμε στα 36 λεπτά ανάπαυλας. Τι συνέβη;

Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία βλέποντας να έχουν «ανάψει τα αίματα», μετά από την αποβολή του Κάτσε, ζήτησε από τον επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων τάξης να τους εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και διαβεβαιώσεις ότι δεν θα συμβεί τίποτα προς τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις κράτησαν ει μάκρος, κλήθηκε στα αποδυτήρια και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λάμπρος Σκόρδας, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου αποβλήθηκαν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ,  Παντελής Κωνσταντινίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης. «Όλα αυτά γίνονται γιατί θέλω να σας προστατεύσω και να μην συμβεί το παραμικρό στον πάγκο της ομάδας σας», είπε ο Κομίνης. «Αν ήθελες να μας προστατεύσεις δεν θα σφύριζες έτσι και θα προστάτευες τους παίκτες μας», απάντησαν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ζητήσει την απομάκρυνσή τους από τον πάγκο.