Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας. Να το χαίρεστε…

Και μη χειρότερα… Ελληνικό ποδόσφαιρο εν έτη 2014: Ποδοσφαιριστής τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνα. Στο γήπεδο δεν υπάρχει φορείο, ασθενοφόρο. Με σπασμένη κνήμη  ο ποδοσφαιριστής φορτώνεται στην καρότσα ενός αγροτικού οχήματος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί, δεν υπάρχει ορθοπεδικός! Σφαδάζοντας από τους πόνους κάνει δεκάδες χιλιόμετρα πάνω στην καρότσα μέχρι να… λυτρωθεί!

Αυτά τα απίστευτα και τραγελαφικά συνέβησαν στην Κρήτη. Οπως αναφέρει το lasithisport.gr, όπου υπάρχουν σοκαριστικές φωτογραφίες από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, όλα έγιναν στον αγώνα Δόξα-Νίκη στην Ιεράπετρα:

“Ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Καραλάκης των γηπεδούχων τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό της συνάντησης ο μέσος των «μαυραετών» πάτησε άτσαλα, με αποτέλεσμα αφενός να σπάσει την κνήμη του κι αφετέρου να υποστεί εξάρθρωση αστραγάλου. Τα… παρατράγουδα ωστόσο αρχίζουν από εδώ κι έπειτα, αφού στο γήπεδο όχι μόνο φορείο δεν υπήρχε, αλλά ούτε κι ασθενοφόρο, αφού βρισκόταν στον Αγιο Νικόλαο και θα έπρεπε να περιμένουν 40 λεπτά για να έρθει. Την κατάσταση πήρε στα χέρια του ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή, βάζοντάς τον μέσα στο αγροτικό του όχημα για για να μεταφερθεί κι αφού του είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από τη γιατρό του αγώνα, Κατερίνα Ταβλαδάκη τον οποίο και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή ευχαρίστησε για την άψογη περίθαλψη.

Τα χειρότερα ωστόσο ακόμα δεν είχαν έρθει, αφού έπειτα ενημερώθηκαν πως στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας δεν υπήρχε ορθοπεδικός σε βάρδια, με αποτέλεσμα ο Καραλάκης να προσκομιστεί στον Άγιο Νικόλαο”.

Και μη χειρότερα…