By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Προκαλεί ο Μπαλτάκος και ως… πολιτικός
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Προκαλεί ο Μπαλτάκος και ως… πολιτικός

Τhessports
Last updated: 21/03/2014 21:03
Τhessports
Share
SHARE

Επί σειρά ετών ήταν ο νομικός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεξί χέρι των αδερφών Γιαννακόπουλου. Ο Τάκης Μπαλτάκος, που πρωταγωνίστησε σε πολλά πρωτοσέλιδα μ΄ εκείνη την ιδιότητά του, πρωταγωνιστεί και σήμερα, έχοντας αλλάξει πλέον στίβο. Ο συγκεκριμένος νομικός, είναι πλέον γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, ένας από τους έμπιστους ανθρώπους του Αντώνη Σαμαρά.

Πριν από 5 μήνες η εφημερίδα “Παραπολιτικά” είχε αποκαλύψει ότι χρησιμοποιώντας τη θέση του στην κυβέρνηση, ο Μπαλτάκος είχε διορίσει με τις γνωστές διαδικασίες, τον γιό του στο Λιμενικό. Η ίδια εφημερίδα, είχε αποκαλύψει πέρσι τον Ιανουάριο, ότι ο Μπαλτάκος διόρισε και την γυναίκα του. Σύμφωνα μ΄ αυτό το δημοσίευμα η σύζυγος του Μπαλτάκου, Μαρίνα Παπαϊωάννου, πρόλαβε να διοριστεί στη Βουλή με ΦΕΚ αρ. 340/20-7-2012 σε οργανική θέση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Τώρα ο Μπαλτάκος έδωσε μια συνέντευξη προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το Ράδιο Θεσσαλονίκη (www.rthes.gr) :

«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος.  Συμπλήρωσε ότι οι κομμουνιστικές ιδεοληψίες, που δεν έχουν επιτυχή εφαρμογή πουθενά, έχουν ταλαιπωρήσει την χώρα.

Όταν ρωτήθηκε αν επιτρέπεται να είναι κάποιος κομμουνιστής απάντησε: «Επειδή επιτρέπεται κάποιος να είναι κομμουνιστής, γιατι δεν επιτρέπεται να είναι κάποιος αντικομμουνιστής;». Η συνέντευξη, όπως αναμενόταν προκάλεσε αντιδράσεις.

«Ο Μπαλτάκος είναι παλιό πρόβλημα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος.

«Ο κ. Μπαλτάκος, εκτός από αντικομμουνιστής, όπως ο ίδιος αυτοχαρακτηρίζεται, είναι και ανιστόρητος. Γιατί η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός δεν έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κομμουνισμό, όπως αναφέρει, αλλά από ένα σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, το οποίο υπηρετεί και ο ίδιος ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης. Έχουν επίσης ταλαιπωρηθεί και ματώσει από τον αντικομμουνισμό, που πρεσβεύει ο κ. Μπαλτάκος και που οδήγησε σε φυλακές, εξορίες και εκτελέσεις», ανέφερε το Κ.Κ.Ε., ενώ θέση πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Ενδιαφέρον έχει, μια και θέτει ερωτήματα, να μας εξηγήσει (σ.σ. η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου) αν ο ενιαίος χαρακτήρας του κόμματος του κ. Σαμαρά συγκροτείται στη βάση των ακροδεξιών, ρατσιστικών και φιλοχρυσαυγίτικων απόψεων του κ. Μπαλτάκου” αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, που εξέδωσε.

Σχετικά άρθρα

Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
«Καρφιά» Άρη για τη διαιτησία με ΑΕΚ
ΠΑΟΚ: Ποιο ήταν το κορυφαίο από τα 101 γκολ της σεζόν; (video)
Επίσημο του Μπασινά στον Ηρακλή!
Ένα αυτογκόλ φέρνει… εκατομμύρια στον Άρη!
TAGGED:Μπαλτάκος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Παρών ο Ιγκόρ με Αρη
Next Article Επιστροφή στη ΧΑΝΘ για Καλυβάτση

Τελευταία νέα

Αρνόκουρος: «Μεγάλη τιμή ο Ηρακλής!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
26 May, 2026
Το αναμενόμενο: Κορυφαίος στο Βέλγιο ο Τζόλης!
ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
26 May, 2026
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της Τρίτης
MEDIA
26 May, 2026
Εκτός Εθνικής Κωνσταντέλιας και Καρέτσας!
SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
26 May, 2026
Follow US