By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ανακοίνωση ΕΠΟ για διαιτησία
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedLIFEΔΙΑΦΟΡΑΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση ΕΠΟ για διαιτησία

Τhessports
Last updated: 19/10/2015 23:25
Τhessports
Share
SHARE

Μϊα εκπληκτική διαπίστωση έκανε η διοίκηση της ΕΠΟ, που με αφορμή τις επικρίσεις που δέχονται οι διαιτητές και η ΚΕΔ, αλλά και απειλές που δέχονται άνθρωποι της διαιτησίας, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι γίνεται προσπάθεια να πληγεί η αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μια αξιοπιστία, που σαν κόρη οφθαλμού προσπαθεί να κρατήσει η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής :

«Τις τελευταίες ημέρες η Ελληνική Διαιτησία δέχεται επιθέσεις. Αυτές οι επιθέσεις ξεκινούν από δηλώσεις αμφισβήτησης  των αποφάσεων της ΚΕΔ ή των διαιτητικών αποφάσεων και φτάνουν μέχρι την εκτόξευση ανώνυμων απειλών, αλλά και την πρόσφατη επίθεση στην οικία μέλους της ΚΕΔ. Έχουν, όμως την ίδια στόχευση και αυτή είναι να πλήξουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εμπιστεύεται και στηρίζει τα μέλη της ΚΕΔ και τους Έλληνες διαιτητές και βοηθούς.

Η ΚΕΔ θα συνεχίσει να δρα ανεπηρέαστη και να λαμβάνει αυτή και μόνο αυτή τις αποφάσεις που αφορούν στο έργο της. Επίσης, θα συνεχίσει να λειτουργεί στο πλαίσιο των κανονισμών του ποδοσφαίρου και των υποχρεώσεων της Ομοσπονδίας έναντι των Διεθνών Συνομοσπονδιών, όπως για παράδειγμα η υπόδειξη των διεθνών διαιτητών σε ετήσια βάση, σε προκαθορισμένη από τη FIFA ημερομηνία.

Οι Έλληνες διαιτητές απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης της Ομοσπονδίας και ελέγχονται για τις επιδόσεις τους στο γήπεδο και μόνο για αυτές, βάσει του κείμενου κανονισμού.

Σε αυτή τη βάση καλούμε όλους τους εμπλεκομένους να καταδικάσουν τα φαινόμενα εκφοβισμού, ώστε κάθε ανάλογη απόπειρα να πέσει στο κενό.

Τέλος, καλούμε όλους όσοι νοιάζονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου να εργαστούν για την ενίσχυση της αξιοπιστίας του, καθώς αυτή είναι η απαραίτητη για τη βελτίωση και την προκοπή του.»

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΔιαιτησίαΕΠΟ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επίθεση σε ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ
Next Article To έκαναν… ροντέο στο ΟΑΚΑ

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US