By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Πρώτα συσπείρωση, μετά ενίσχυση
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα συσπείρωση, μετά ενίσχυση

Τhessports
Last updated: 27/10/2015 01:37
Τhessports
Share
SHARE

Η μεταγραφική περίοδος αργεί ακόμη και ο Ηρακλής δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην ελπίδα για ενίσχυση με νέα πρόσωπα, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις “τρέχουν” και οι κυανόλευκοι οφείλουν να παρουσιάσουν άμεσα βελτίωση.

Όλες οι ομάδες, ιδιαίτερα όσες έχουν βαριά ιστορία, έχουν ζήσει και μαύρες βραδιές. Το ερώτημα είναι με ποιον τρόπο αντιδρούν σε αυτές και τι κινήσεις κάνουν ώστε να τις αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν. Μετά από βαριές ήττες, οι άνθρωποι ενός συλλόγου πρέπει να πάρουν αποφάσεις με καθαρό μυαλό. Αποφάσεις οι οποίες θα φέρουν συσπείρωση, θα λύσουν προβλήματα χωρίς να ανοίξουν καινούριες πληγές και θα βοηθήσουν το αγωνιστικό τμήμα να “βγάλει” αντίδραση και να δώσει το κάτι παραπάνω ώστε να ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατόν η κρίση.

Είναι σαφές ότι όλες οι πλευρές (διοίκηση, προπονητής και παίκτες) μοιράζονται τις ευθύνες για την άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι παράλογο λοιπόν να δέχονται τα “πυρά” του κυανόλευκου κόσμου. Ωστόσο, πρόκειται για τους ίδιους παίκτες που ανέβασαν την ομάδα με άνεση στην Σούπερ Λιγκ, για τον προπονητή που οδήγησε τον Ηρακλή μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου και για τον πρόεδρο που έφερε ξανά την ελπίδα στον σύλλογο.

Όλοι όσοι εργάζονται για την ομάδα ή βρίσκονται κοντά της οφείλουν να συσπειρωθούν ώστε να τη βγάλουν σύντομα από τον …βούρκο. Δεν έχει χαθεί ακόμη κανένας στόχος, ο Ηρακλής μπορεί να ανακάμψει και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ ο θεσμός του κυπέλλου αρχίζει για τον “Γηραιό” σε λίγες μέρες, προσφέροντάς του μια καλή ευκαιρία ανάκαμψης.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:Ηρακλής
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ροτέισον, αλλά… πως;
Next Article Ο Στέφενς ανέλαβε με ημερομηνία λήξης

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US