By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έγινε μάνατζερ ο Τσιρίλο – Μίλησε με Μίχελ
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Έγινε μάνατζερ ο Τσιρίλο – Μίλησε με Μίχελ

Τhessports
Last updated: 20/05/2016 00:24
Τhessports
Share
SHARE

Ραντεβού Τσιρίλο – Μίχελ! – Το τετ α τετ στο «Απόστολος Νικολαίδης» και οι προτάσεις του Ιταλού agent στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Διαβάστε στη στήλη «Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ».

Ενας φίλος του ΠΑΟΚ απ΄τα παλιά έκανε check in στη Λεωφόρο και παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Παναθηναϊκό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Οπου «φίλος» βάλτε δίπλα το ονοματεπώνυμο Μπρούνο Τσιρίλο και θα΄στε μέσα!

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (και της ΑΕΚ) από την στιγμή που κρέμασε τα παπούτσια του φόρεσε το κοστούμι του ατζέντη και συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία ιταλικά γραφεία εκπροσώπησης παικτών.

Τον περασμένο Γενάρη μάλιστα είχε «τρέξει» την μεταγραφή του Ιταλού αμυντικού Τζιαντομένικο Μέσο στον Παναθηναϊκό.

Σημειωτέον πως ο Ιταλός είχε παρακολουθήσει live και το αντίστοιχο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεωφόρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο « σέξι Μπρούνο»όποτε έχει την ευκαιρία πηγαίνει και παρακολουθεί τους αγώνες του ΠΑΟΚ άλλωστε υπάρχει μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές”. Στις κερκίδες της Λεωφόρου είχε την ευκαιρία να έχει μια σύντομη κουβέντα και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στην Αθήνα.

Και για να περάσουμε στο «παρασύνθημα» του ρεπορτάζ ο agent Τσιρίλο πρότεινε στον Λούμπος Μίχελ με τον οποίο είχε ιδιαίτερο τετ α τετ παίκτες που ανήκουν στο γραφείο με το οποίο συνεργάζεται και όχι μόνο.

Μπορεί ο Βλάνταν Ιβιτς να τα πηγαίνει περίφημα στον πάγκο του ΠΑΟΚ και να΄χει πολλές πιθανότητες να μείνει και τη νέα σεζόν ωστόσο οι ατζέντηδες δεν έχουν σταματήσει να προτείνουν νέους τεχνικούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Και ο agent Τσιρίλο δεν αποτελεί εξαίρεση προτείνοντας στον πρόεδρο – αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ κόουτς made in Italy!

Πηγή : marca-sl

 

Σχετικά άρθρα

Έκανε πίσω για Γιαννούλη ο Ολυμπιακός!
«Ανέβηκε» ο ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Γιαννούλη στην Άουγκσμπουργκ
Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Ομορούγι και Περσίδης
ΠΑΟΚ: «Πρώτη» για Μάτος – Βιεϊρίνια και σύσκεψη με Σαββίδη!
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ο Κοντονής για Άρη και Κυζερίδη
Next Article Επιστροφή Παπαδόπουλου στην Καλαμάτα

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US