By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Βουτυρίτσας για ΠΑΟΚ και Λάρισα
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βουτυρίτσας για ΠΑΟΚ και Λάρισα

Τhessports
Last updated: 02/04/2017 20:15
Τhessports
Share
SHARE

O Θοδωρής Βουτυρίτσας, παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΛ, κάθισε σήμερα στον πάγκο της Λάρισας, ως υπηρεσιακός προπονητής, καθώς αύριο αναλαμβάνει ο Ολλανδός Πάους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου :

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη που έκανε. Εμείς περιμέναμε μετά το τέλος του αγώνα να έχουμε πάρει κάτι, γιατί βάση της απόδοσης είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συντηρητικοί αλλά ήμασταν πάνω στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είχαμε εντοπίσει τα δυνατά του σημεία. Θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά τακτικά αλλά δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, πλην μια φάσης που θα μπορούσε, από υπόδειξη του επόπτη αν νομίζω ότι είναι σωστό, να αφήσει την εξέλιξη της φάσης, που ίσως δημιουργούταν μια κατάσταση επιθετική για εμάς. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, ασκήσαμε περισσότερη πίεση στον ΠΑΟΚ, ενώ ήμασταν άτυχοι στην φάση του Ντέλετιτς. Γενικά βγάλαμε κάποιες προϋποθέσεις για να βγάλουμε γκολ, τουλάχιστον έπρεπε η ομάδα μου να σκοράρει μια φορά».

Πρόσθεσε ότι: «Μας προβλημάτισε εκείνο το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ όπως είπατε ίσως έκανε την καλύτερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα εκεί, μας τρόμαξε πραγματικά. Σήμερα δεν ήταν τόσο πιεστικός και φρέσκος, ίσως έχει τους στόχους στο κύπελλο για τη συνέχεια. Η θέση που είμαστε απαιτεί σε κάθε αγώνα να διεκδικούμε να πάρουμε κάτι, ήμασταν προσεκτικοί και διαβασμένοι πάνω στον ΠΑΟΚ. Όπως είπα πριν, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί».

Για τις αλλαγές προπονητή στην Λάρισα: «Εγώ αυτό δεν μπορώ να το κρίνω γιατί ήμουν 4-5 μήνες με τον κ. Τσιώλη, σήμερα ως υπηρεσιακός επιτέλεσα το έργο που έπρεπε να κάνω. Σίγουρα οι πολλές αλλαγές σε μια ομάδα δεν μπορούν να φέρουν την καλύτερη εικόνα αλλά εκ των πραγμάτων έπρεπε να οδηγηθούμε εκεί και να τελειώσει η φετινή χρονιά με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, για να χτίσουμε την ομάδα για του χρόνου με καλύτερες βάσεις».

Για τον ρόλο του στην ομάδα, καθώς αύριο θα αναλάβει ο Αντρέ Πάους: «Θα συνεχίσω μέχρι το καλοκαίρι με τον κ. Πάους και από το καλοκαίρι θα δούμε τι ρόλο και αν θα έχω στην ομάδα. Έχουμε συζητήσει με τον κ. Κούγια αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι του παρόντος. Το γεγονός ότι κάθομαι μια φορά, αυτό για μένα είναι τιμητικό, γιατί ασχολούμαι χρόνια με το ποδόσφαιρο αλλά στις ακαδημίες. Αυτό προέκυψε και έπρεπε να το υπερασπίσω. Νομίζω ότι τα καταφέραμε αρκετά καλά σήμερα και ήταν ένα θετικό βήμα γιατί τα παιδιά ήταν απελευθερωμένα και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Για το πόσο απέχει η ΑΕΛ ώστε να βγάλει νέους ταλαντούχους παίκτες: «Την εποχή που αγωνιζόμουν εγώ από το ’80 έως το ’93 στην ΑΕΛ και λίγο νωρίτερα, είχε ξεκινήσει αυτό το χτίσιμο με γηγενής παίκτες. Εκείνη την εποχή οι μετακινήσεις των ξένων παικτών ήταν δυο, άρα εκ των πραγμάτων ήταν περισσότεροι οι Έλληνες παίκτες. Αυτή η φουρνιά προέκυψε γιατί ήταν μια συγκύρια να υπάρχουν αρκετά ταλέντα τα οποία αξιοποιήθηκαν και με πολύ δουλειά και διάθεση, έγινε αυτό που έγινε. Σήμερα για να χτιστεί μια ομάδα όπως η ΑΕΛ, θα πρέπει να δημιουργηθούν άλλες προϋποθέσεις. Να ξεκινήσει από τις μικρές ομάδες μια πολύ καλή δουλειά, να κρατήσει τα ταλέντα στην ομάδα η ΑΕΛ και από κει και πέρα να ανέβουν στην μεγάλη ομάδα ώστε να κάνουμε την ομάδα όπως την φανταζόμαστε όλοι οι Λαρισαίοι».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Περίεργο πέναλτι της Λαμίας στη Καλλιθέα, που ξεκούρασε παίκτες… – Η βαθμολογία
Next Article Καμπανάκι για Ουάρντα

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US